Advertisement 1

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ο καιρός την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2014

Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη στη δυτική και στις περισσότερες περιοχές της βόρειας χώρας, όμως στα βορειοανατολικά θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες. Στην ανατολική και τη νότια Ελλάδα η ημέρα θα κυλήσει με πολλές ώρες ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο δυτικοί-βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη δυτική και τη βόρεια χώρα θα σημειώσει άνοδο.

Πιο αναλυτικά: 


Στη Θράκη και την ανατολική Μακεδονία ο καιρός προβλέπεται άστατος με σποραδικές βροχές και κατά τόπους καταιγίδες. Στην κεντρική και τη δυτική Μακεδονία προβλέπονται παροδικές νεφώσεις και το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά και ημιορεινά μπόρες. Η θερμοκρασία στη βόρεια χώρα θα κυμανθεί από 16 έως 29 με 31 βαθμούς. Στην  Ήπειρο και τη δυτική Στερεά αναμένονται τοπικές νεφώσεις, άνοδος της θερμοκρασίας κατά 2 με 3 βαθμούς και στα βουνά μικρής διάρκειας βροχές. Στα νησιά του Ιονίου θα επικρατεί ηλιοφάνεια και θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ. Στην Πελοπόννησο θα υπάρχουν λίγες  νεφώσεις, που πρόσκαιρα στα ορεινά το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 32 βαθμούς. Στα Κύθηρα θα πνέουν δυτικοί άνεμοι 4 με 5 μποφόρ.

Στην Κρήτη θα επικρατεί ηλιοφάνεια και τα θερμόμετρα θα δείξουν έως και 31 βαθμούς Κελσίου. Στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες, τη Σάμο και την Ικαρία αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στο Καστελλόριζο μέχρι και 6 μποφόρ. Στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τις Σποράδες προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και στα ανατολικά μικρής διάρκειας καταιγίδες. Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια το πρωί και το βράδυ θα υπάρχουν λίγες μόνο νεφώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάσει και κυρίως σε ορεινές περιοχές θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα φθάσει έως τους 34 βαθμούς.

Στην Αττική προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημεριανές ώρες, οι άνεμοι θα είναι μικρής έντασης και η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται βελτιωμένος καιρός με λίγες νεφώσεις και αρκετές ώρες ηλιοφάνειας. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.