Advertisement 1

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Μέγας υποστηρικτής του Μουσείου του Ν. Καζαντζάκη

Ο Β. Μαρινάκης με τον πρόεδρο του Μουσείου, Στ. Ματζαπετάκη  Και επίσημα μέγας υποστηρικτής του Μουσείου του Ν. Καζαντζάκη στη Μυρτιά ή Βαρβάρι Ηρακλείου ο Β. Μαρινάκης. 
Ο γνωστός εφοπλιστής και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς και ο πρόεδρος Μουσείου και πρώην βουλευτής Στέλιος Ματζαπετάκης υπέγραψαν χθες το σύμφωνο συνεργασίας, με τον πρώτο να αναλαμβάνει όλα τα έξοδα
λειτουργίας του Μουσείου τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια, αλλά και όλα τα χρέη. «Είναι μια ξεχωριστή μέρα σήμερα για το Μουσείο μας, αλλά και για την Κρήτη το γεγονός ότι ένας Κρητικός επιχειρηματίας, που αγαπά την Κρήτη και τον Καζαντζάκη, μας δίνει οξυγόνο και πνοή για να συνεχίσουμε την αποστολή μας, που είναι η προβολή και η ανάδειξη του έργου του Καζαντζάκη», τόνισε στην ομιλία του ο Στ. Ματζαπετάκης, ο οποίος ευχαρίστησε τον Β. Μαρινάκη για την τεράστια προσφορά του.

Ο κ. Μαρινάκης, από την πλευρά του, τόνισε πως «είναι αυτονόητο στα μεγάλα γεγονότα να είμαστε παρόντες. Κι ένα μεγάλο γεγονός είναι το σπουδαίο έργο του Νίκου Καζαντζάκη, το οποίο αναγνωρίζεται διεθνώς».

Πριν πέσουν οι υπογραφές, ο Β. Μαρινάκης ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου, ενώ έγιναν και τα αποκαλυπτήρια της αίθουσας του πατέρα του, Μιλτιάδη Μαρινάκη. Παράλληλα, παρέλαβε από τον γνωστό Κρητικό ζωγράφο Μπότη Θαλασσινό και φίλο του πατέρα του μία λιθογραφία-προσωπογραφία του Μιλτ. Μαρινάκη, που θα τοποθετηθεί στην αίθουσα που φέρει το όνομά του.

Ερωτηθείς ο Β. Μαρινάκης για τους στόχους της ομάδας του, αποκρίθηκε: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο και καλή ευρωπαϊκή πορεία».

Μ. ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.