Advertisement 1

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Κληρώνει για Παναθηναϊκό

Η ώρα της κλήρωσης έφτασε για τον Παναθηναϊκό. Το μεσημέρι της Παρασκευής (13:00) οι "πράσινοι", που επιστρέφουν στο Champions League μετά τη σεζόν 2012-13, θα μάθουν ποια εκ των ομάδων θα κληθούν ν' αποκλείσουν για να μείνουν στο κυνήγι της πρόκρισης στους χρυσοφόρους ομίλους, όντες
πάντως στο γκρουπ των αδυνάτων στο μονοπάτι των μη πρωταθλητών.
Οι κακές σεζόν της προηγούμενης 5ετίας και η απουσία πέρυσι από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις επηρέασαν αρνητικά τη βαθμολογία της ελληνικής ομάδας, η οποία θα παίξει -θεωρητικά- ως αουτσάιντερ τα δύο παιχνίδια του γ' προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.
Ο Παναθηναϊκός των 30.220 βαθμών θα πέσει πάνω σε μία εκ των Ζενίτ (δεύτερη στη Ρωσία), Λιλ (τρίτη στη Γαλλία), Κοπεγχάγη (δεύτερη στη Δανία), Σταντάρ Λιέγης (δεύτερη στο Βέλγιο) και Μπεσίκτας (τρίτη στην Τουρκία). Θα ήταν σαφώς επιθυμητό ν' αποφύγει τους ισχυρούς Ρώσους, από εκεί και πέρα οφείλει ν' αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί επάξια στο υψηλότερο επίπεδο.
Το εν λόγω ζευγάρωμα είναι τρομερά σημαντικό για τους "πράσινους", καθώς αν προκριθούν, θα εξασφαλίσουν αυτόματα το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League. Μαζί πολύτιμα εκατομμύρια στα ταμεία στη μάχη για οικονομική εξυγίανση.

Το γκρουπ των δυνατών
Ζενίτ (Ρωσία) 73.899
Λιλ (Γαλλία) 45.300
Κοπεγχάγη (Δανία) 45.260
Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο) 38.260
Μπεσίκτας (Τουρκία) 32.840

Το γκρουπ των αδυνάτων
Ντνίπρο (Ουκρανία) 32.193
Παναθηναϊκός (Ελλάδα) 30.220
Φέγενορντ (Ολλανδία) 13.362
Γκρασχόπερς (Ελβετία) 9.645
ΑΕΛ (Κύπρος) 7.650
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.