Advertisement 1

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Ινδονησία: 15 τουρίστες αγνοούνται- «Μυστήριο» με το σκάφος


Δεκαπέντε ξένοι τουρίστες αγνοούνται, αφού το σκάφος με το οποίο επισκέπτονταν νησιά στην ανατολική Ινδονησία βυθίστηκε την Κυριακή, δήλωσε ένας υπεύθυνος των υπηρεσιών έρευνας και διάσωσης της χώρας.


Ο Σουριάμαν είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι 10 άνθρωποι διεσώθησαν και ότι το πλοίο βυθίστηκε ενώ κατευθυνόταν από το νησί
Λομπόκ , προς το νησιά Κομόντο. Ο ίδιος υποστήριξε ότι δε γνωρίζει την τύχη των άλλων 15 επιβαινόντων στο σκάφος, το οποίο είχε πλήρωμα 5 Ινδονήσιων και μετέφερε 20 ξένους.

Το πλοίο ξεκίνησε από το Λομπόκ την Πέμπτη το βράδυ και βυθίστηκε χθες γύρω στις 1900 τοπική ώρα, ενώ "εμείς ενημερωθήκαμε μόλις στις 8 το πρωί (της Κυριακής) τοπική ώρα" είπε ο υπεύθυνος, προσθέτοντας ότι οι δυσκολίες στην επικοινωνία στάθηκαν η αιτία να καθυστερήσει να αναπτυχθεί στο σημείο η ομάδα έρευνας και διάσωσης.

Ντόπιοι ψαράδες διέσωσαν 5 ανθρώπους προτού φθάσει η ομάδα, προσέθεσε. Ο αξιωματούχος διευκρίνισε ότι από τους 10 διασωθέντες, η εθνικότητα μόνο των 5 είναι γνωστή: 2 από την Νέα Ζηλανδία, 2 από την Ισπανία και 1 από τη Βρετανία. Ο Τατζουτίν Σαμ, που διευθύνει το ταξιδιωτικό γραφείο στο οποίο ανήκει το σκάφος, υποστήριξε ότι είναι πιθανόν αυτό να βρέθηκε αντιμέτωπο με καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή. - See more at: http://www.sigmalive.com/news/international/153221#sthash.3NZtXBaL.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.