Advertisement 1

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες: Η Τουρκία βοηθά τους Τζιχαντιστές!

Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες: Η Τουρκία βοηθά τους Τζιχαντιστές!
Γιατί η Τουρκία αποτελεί στόχος κατασκοπίας των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, εξηγεί σήμερα το γερμανικό περιοδικό Spiegel.

Σύμφωνα με στέλεχος της ομοσπονδιακής υπηρεσίας πληροφοριών το οποίο μίλησε στο περιοδικό η Τουρκία θεωρείται για τη Γερμανία στόχος όχι μόνο από την ίδια τη Γερμανία αλλά και από άλλες υπηρεσίες δυτικών χωρών γιατί
θεωρούν ότι η Άγκυρα στηρίζει τους τζιχαντιστές που δρουν στη Συρία και το Ιράκ.

Σύμφωνα με τον ίδιο αξιωματούχο η Τουρκία είναι το κέντρο απ' όπου διέρχονται όσοι θέλουν να περάσουν στις τάξεις των τζιχαντιστών, στη Συρία και το Ιράκ, αλλά και η χώρα που γίνεται η στρατολόγηση μαχητών για τις ακραίες αυτές ισλαμιστικές οργανώσεις που δρουν στην περιοχή. Από την Τουρκία περνούν και όσοι από τους τζιχαντιστές θέλουν να ξαναγυρίσουν στην Ευρώπη, λέει ο αξιωματούχος.

Οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες θεωρούν ότι η Τουρκία είναι απειλή και κίνδυνος για την ασφάλεια της Ευρώπης όχι μόνο για το θέμα των τζιχαντιστών αλλά και γιατί από τις ακτές της διακινούνται προς την Ελλάδα και την Ευρώπη λαθρομετανάστες και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών. Οι αποκαλύψεις αυτές έχουν προκαλέσει την οργή των Τούρκων αξιωματούχων.

Πηγή: Megatv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.