Advertisement 1

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Ο άστεγος του Μανχάταν που κάνει πάταγο στις γυναίκε


Η εικόνα που έχουμε για τους αστέγους είναι σχεδόν στερεοτυπική: ρακένδυτοι, πεινασμένοι, φορτωμένοι με όλα τα προβλήματα της ζωής, στέκουν στην άκρη του δρόμου και ζητούν ελεημοσύνη.


Κι όμως, υπάρχει ένας άστεγος στο Μανχάταν
που κάνει θρύψαλα αυτή την εικόνα, καθώς ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την εμφάνισή του και κάνει θραύση στις γυναίκες. Ο 26χρονος Τζόε από τη Βοστόνη, είναι ένα εντελώς εκκεντρικό δείγμα αστέγου.

Η τέχνη της σαγήνης για τον Τζόε είναι απλή: όσα χρήματα κερδίζει από τα χρήματα που του δίνουν οι περαστικοί (τα υπολογίζει γύρω στα 150 δολάρια την ημέρα), δεν τα χαλάει σε φαγητό, αλλά σε καλλυντικά.

Ωσάν να ήταν ένας κανονικός πελάτης πηγαίνει στα καταστήματα με καλλυντικά και αγοράσει ό,τι χρειάζεται για να διατηρείται σε... φόρμα. Είναι πάντα καθαρός, ξυρισμένος και με προσεγμένη εμφάνιση. Μπορεί βέβαια τα ρούχα του να μην είναι ακριβά, αλλά πώς αλλιώς θα ήταν άστεγος;

Αφού τα έχει κάνει όλα αυτά, βγαίνει στο δρόμο προς άγραν γυναικών. Ο Τζόε δεν διστάζει να φλερτάρει ανοιχτά και από ότι λέει ο ίδιος δεν το κάνει για το... σπορ ή την ανάγκη σεξουαλική συνεύρεσης, αλλά για να έχει ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του κάθε βράδυ. Άλλωστε, οι συγκεκριμένες γυναίκες, πέραν του περιστασιακού σεξ, του προσφέρουν στέγη και τροφή για το 24ωρο που θα περάσει μαζί τους.

Το Elite Daily έκανε ρεπορτάζ με τη ζωή του, τον ακολούθησε μια ολόκληρη εβδομάδα να πιστοποίησε πως όντως έτσι συμβαίνει. Ο Τζόε δεν είναι παραμυθάς: αυτά που διατείνεται τα κάνει πράξη και με το παραπάνω..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.