Advertisement 1

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Ρουα Ματ !!!!! Αποκλειστικα και στο Καναλι μας ΕΠ. 28-29 -- 24/10/2014

Ο Μάξιμος που πιέζεται πολύ από την Ρουμπινή, αναγκάζεται να την δεχτεί πίσω στην δουλειά, πρέπει όμως αυτή του την πράξη να την δικαιολογήσει στην έξαλλη Ιωάννα. 


Την ίδια στιγμή η Ιωάννα δέχεται να δώσει τα χρήματα στην Βίκυ αλλά ζητά την βοήθεια του Μιχαήλ για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει και για ποιο σκοπό η Βίκυ θέλει αυτό το τεράστιο
χρηματικό ποσό. Ο Ηρόδοτος αγοράζει ένα κόσμημα για να κάνει δώρο στην Παυλίνα, αλλά του χαλάει τα σχέδια η Αλέξια. Παράλληλα ο Ακύλας έχει κανονίσει κρυφά ραντεβού με τον Αλέξανδρο, τον βιολογικό πατέρα του παιδιού που υιοθέτησε η Ιωάννα και του πάει το μωρό να το δει. Ενώ ο Δημήτρης είναι σε μαύρο χάλι και αποφασίζει να αφήσει για λίγο το εστιατόριο και την εκπομπή.

Κύκλος 1 - Επεισόδιο 28


Η Ρουμπίνη απογοητεύεται όταν ακούει πικρές αλήθειες από τον Δημήτρη που προσπαθεί να προστατεύσει τον φίλο του. Η Ειρήνη εξομολογείται στον Ακύλα ότι έχει κρυφή σχέση και το μετανιώνει με τον χειρότερο τρόπο. Στο μεταξύ η Παυλίνα, βρίσκει το θάρρος να πάρει τηλέφωνο σπίτι του Νικόλα, και κάνει μια τρομαχτική ανακάλυψη. Η Βίκυ με τον Σάββα ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τον εκβιαστή τους καταστρώνοντας ένα πολύ έξυπνο σχέδιο. Στο εργοστάσιο του Μάξιμου, επιστρέφει η Ρουμπίνη, πυροδοτώντας αντιδράσεις και σχόλια από πολλά μέτωπα. Ο Ηρόδοτος συνεχίζει να πολιορκεί την Παυλίνα όπως μόνο αυτός ξέρει, με τελικό σκοπό να κερδίσει την καρδιά της. Δυο μέρες πριν το γάμο, η Βίκυ, βρίσκεται με τον Μιχαήλ και του αποκαλύπτει το μυστικό που την βασανίζει τόσο καιρό..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.