Advertisement 1

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ 217 -- 24/10/2014

Ο Σήφης μετά από μία συζήτηση που θα έχει με την αδερφή του θα πάρει την απόφαση ώστε να μην αποκαλύψει στον Αντώνη ότι το παιδί δεν είναι δικό του και αυτό θα το κάνει για να στηρίξει όπως μπορεί την αδερφή του. Ο Ματθαίος δείχνει απέναντι στον Αχιλλέα το πιο σκληρό του πρόσωπο και αυτό πληγώνει τον Αχιλλέα όσο τίποτε άλλο,αλλά δεν τον αφήνει να
του καταστρέψει τις ευτυχισμένες στιγμές που ζει με τη Μελίνα αφού πλέον ονειρεύονται το παιδί που τόσο πολύ θέλουν.

Ο Διαμαντής με μια περίεργη οικειότητα θα πάει και θα προσεγγίσει τον Χρήστο ενώ πλέον έχει καταλάβει τα αισθήματα που έχει ο Πάτροκλος για την Δήμητρα και θα πάει στον Νεκτάριο να του επαγρυπνήσει την προσοχή του χωρίς όμως να γίνει ενοχλητικός.

Ο Μάρκος βάζει μπροστά το σχέδιο του δηλαδή θα πει στη Δάφνη ότι δεν θέλει να γίνει γάμος και η Δάφνη θα τσιμπήσει. Την ίδια στάση θα υιοθετήσει και ο Μανωλιός στη σχέση του μαζί με την Κωνσταντίνα .Η Βασιλική μαζί με τον Μηνά θα πάρουν μια τελευταία απόφαση ώστε να κάτσουν να τα βρουν αλλά δυστυχώς όμως για τον Μηνά η χαρά που θα νιώσει θα εξαφανιστεί γιατί θα δει τον φίλο του τον Σήφη να κουτσαίνει. Τώρα θα μεταφερθούμε στον Ματθαίο αλλά και στην Όλγα που έχουν φτάσει στην Πάφο και είναι ευτυχισμένοι και το γεγονός αυτό θα τους φέρει πιο κοντά.

Ο Αχιλλέας ενημερώνεται από την αστυνομία για τις εξελίξεις σχετικά με τους απαγωγείς της Μελίνας και θα μάθει ότι βρίσκονται στα ίχνη του ενός εκ των δύο απαγωγέων, αυτό το γεγονός όταν το ακούσει ο Πάτροκλος θα τρομοκρατηθεί όσο ποτέ άλλοτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.