Advertisement 1

Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ 219 -- 24/10/2014

Ο Ματθαίος θα ξυπνήσει αναστατωμένος στο δωμάτιο της Όλγας στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν στην Πάφο μετά από ένα μεθύσι της προηγούμενης νύχτας.

Ο Παύλος Γιαννακάκης έχει πάει να βρει τη Μελίνα όπου και θα της ζητήσει για ακόμα μία φορά να μεταπείσει τον Σήφη και να δεχτεί την βοήθεια του ο Αχιλλέας όμως από τη μεριά του
αρνείται να επιτρέψει τη Μελίνα να επιχειρήσει κάτι τέτοιο.

Όταν πλέον ο Σήφης έχει καταλάβει ότι ο Αντώνης απατά την αδερφή του με κάποια άλλη γυναίκα τότε θα πάει και θα τον απειλήσει και θα του πει να τα σταματήσει όλα αυτά και να σταθεί στο πλευρό της αδελφής του και να μην την αφήσει.

Από την άλλη μεριά ο Διαμαντής βρίσκεται ακόμα στην Κύπρο όπου είχε πάει να προσεγγίσει την Δήμητρα μαζί με τον με Νεκτάριο. Ο Πάτροκλος ενημερώνει τον Αχιλλέα ότι θα ζητήσει και αυτός μερίδιο από την οικογενειακή περιουσία που έχει η οικογένεια Ματθαίου. Η Δάφνη μαζί με την Κωνσταντίνα θα ανακαλύψουν ότι η Πανίτσα  είναι αυτή που δίνει συμβουλές στον Μανωλιό αλλά και τον Μάρκο και για αυτό έχουν πάρει το πάνω χέρι στη σχέση τους.

Η Ευρυδίκη θα φάει ένα πολύ ξύλο από τον Πάτροκλο και αυτό το γεγονός θα την αναγκάσει σε έξαλλη κατάσταση να πει στον Νεκτάριο ότι ο Πάτροκλος βλέπει ερωτικά την γυναίκα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.