Advertisement 1

Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Μάνα Χ Ουρανού ΕΠ.11 12 13 14 15 -- 29/11/2014


'Ατσα-λάκωτη 
Περίληψη:ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 11
Ζούμε ζωές που τσαλακώνονται. 'Οταν όμως η ζωή σου δεν σιδερώνεται πια, μήπως ήρθε η ώρα
να την πετάξεις και να πάρεις καινούρια;
Στον απόηχο του πάρτι στο beach bar, η Αλεξία είναι ψυχρή απέναντι στην Ολίβια, παρότι το φιλί με τον Πάνο δεν ήταν δικό της λάθος. 
Η Μαριλίζα είναι έξαλλη με τον Δημήτρη για τη «σχέση» του με την Αλεξία και είναι αποφασισμένη να σταματήσει τον γιο της με κάθε κόστος. Ο Παρασκευάς βλέπει ότι, η παρεξήγηση των καθηγητών που νομίζουν ότι οι γονείς τους χτυπάνε αυτόν και την Αλεξία, μπορεί να είναι χρήσιμη και αποφασίζει να την εκμεταλλευτεί για να κερδίσει ευνοϊκή μεταχείριση και καλύτερους βαθμούς, βάζοντας στο κόλπο και την Αλεξία. Κι η Κατερίνα; 'Εχει σίδερο. 
Και τα δικά της κι αυτά που της πλασάρει η 'Εμυ. 'Οταν όμως ο Πάνος στη δουλειά της ανακαλύπτει στο βιογραφικό της ότι της μένουν τρία μαθήματα για να πάρει το πτυχίο απ' τη σχολή Οικονομικών που παράτησε όταν έμεινε έγκυος στην Αλεξία, η Κατερίνα αρχίζει να έχει σκέψεις, σαν αναπάντητες κλήσεις απ' τη ζωή που διάλεξε να μη ζήσει. Την ίδια ώρα που η ζωή που αποφάσισε να ζήσει, δηλαδή ο Γρηγόρης, έχει φτάσει Βραζιλία και δεν κάνει τον κόπο να πάρει ούτε ένα τηλέφωνο.

Θα καταφέρει η 'Εμυ να πασάρει τα ρούχα της στην Κατερίνα για σιδέρωμα; Θα μπορέσει ο Παρασκευάς να αλλάξει την καθηγήτρια Ιστορίας του για να γλιτώσει το διαγώνισμα; Και τι θα κάνει ο Δημήτρης όταν η Μαριλίζα απαιτήσει να τερματίσει τη «σχέση» του με την Αλεξία;
Αν μπορούσες να επιλέξεις; Πώς είναι καλύτερα τελικά;
Με οικογένεια; 'Η χωρίς;
Ο Παρασκευάς ζει ένα όνειρο ζωής. Μένει χωρίς οικογένεια.
Κι η Κατερίνα το ίδιο. Παρατάει σπίτι, παιδιά και οικογένεια, και βγαίνει στον δρόμο εντελώς ελεύθερη, σ' έναν κόσμο χωρίς υποχρεώσεις. Το μόνο πρόβλημα; Δεν ξέρει πού να πάει.
Η Ολίβια απ' την άλλη, με την Αλεξία να την αποφεύγει, πέφτει σε κατάθλιψη και αποφασίζει, προς τρόμο της Ειρήνης, να περάσει ένα ολόκληρο απόγευμα με τη μαμά της. Μόνοι στο σπίτι όμως, μένουν κι ο Παρασκευάς με την Αλεξία, με πατέρα εξαφανισμένο στη Βραζιλία, μάνα εξαφανισμένη στην Αθήνα, και το χειρότερο απ' όλα, υπεύθυνη την 'Εμυ. 
Θα αναλάβουν μόνοι τους τη διοίκηση του σπιτιού χωρίς να καταστρέψουν το σπίτι; 'Η πρέπει να ζητήσουν τη βοήθεια του ΔΝΤ, δηλαδή της γιαγιάς τους, που όμως αν μάθει ότι η Κατερίνα έφυγε, θα έρθει στο σπίτι και θα επιβάλει μέτρα; Θα βρει ο Παρασκευάς τρόπο να πάει καλά στο διαγώνισμα Ιστορίας  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ; Θα καταφέρει ο γοητευτικός Πάνος SR να δώσει στην Κατερίνα μια γεύση απ' τη ζωή που δεν έζησε; Και ποια είναι η περίεργη υπερδύναμη του Λάμπη;
Είναι οι selfies απλά μια νέα μόδα της εποχής; 'Η ένα σημάδι ότι είμαστε πιο μόνοι από ποτέ;
'Ενας Ψυχολόγος έχει έρθει στο σχολείο στα πλαίσια ενός προγράμματος ψυχικής στήριξης των μαθητών κι έχει έρθει πάνω στην ώρα. Τον χρειάζεται η Ολίβια γιατί η Αλεξία δεν της μιλάει για κάποιο λόγο κι ο Παρασκευάς δέχεται να την βοηθήσει να μάθουνε, αλλά μόνο αν συμφωνήσει να τον φιλήσει. Τον χρειάζεται ο Παρασκευάς, για να του δώσει απαλλαγή απ' το επαναληπτικό διαγώνισμα Ιστορίας. Τον χρειάζεται κι η Κατερίνα, που πρέπει να μαζέψει 50 υπογραφές για να γίνουν απογευματινές οι συναντήσεις Γονέων και Κηδεμόνων για τους εργαζόμενους γονείς. Αναπάντεχος σύμμαχος ο Πάνος SR, που προσφέρεται να διαθέσει τη γοητεία του πάνω στις μαμάδες ψηφοφόρους για να μαζευτούν οι υπογραφές. Τον χρειάζεται κι η Αλεξία γιατί η Αγγελική μόλις της έδειξε μια φωτογραφία της Ολίβιας να ξαναφιλιέται με τον Πάνο. Θα καταφέρει η Κατερίνα να μαζέψει τις 50 υπογραφές; Ο Δημήτρης να αντικαταστήσει την Ολίβια ως καινούριος κολλητος της Αλεξίας; Και τι άλλο θα κάνει (και θα φορέσει) ο Παρασκευάς για να γλιτώσει το διαγώνισμα Ιστορίας;
'Οταν έχεις παιδιά αναγκάζεσαι να κάνεις παρέα με τους γονείς των φίλων τους. Τι γίνεται όμως όταν δεν τους αντέχεις;
Η Αλεξία, η Ολίβια κι ο Δημήτρης γράφονται στη θεατρική ομάδα του σχολείου που θα ανεβάσει το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», πράγμα που επιτείνει την οργή της Μαριλίζας για τη «σχέση» του Δημήτρη με την Αλεξία, αλλά και του Πάνου που ενοχλείται απ' την ιδιαίτερη επικοινωνία τους. Στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, η κόντρα ανάμεσα στις «συμπεθέρες» Κατερίνα και Μαριλίζα παίρνει φωτιά την ώρα που οι γονείς πρέπει να ψηφίσουν ποια μέλη του Συλλόγου θα χάσουν το Σάββατό τους περνώντας εκπαίδευση πυρασφάλειας με τη Μαριλίζα. Θα καταφέρει η Κατερίνα να μην ψηφιστεί για πυρασφάλεια; Και να γλιτώσει ένα Σάββατο με τη Μαριλίζα; Θα καταφέρει ο Δημήτρης να εκφράσει στην Αλεξία τα συναισθήματά του; Και πόσο μπορεί ένα σαιξπηρικό κείμενο τετρακοσίων χρόνων να επηρεάσει τις ζωές των μαθητών του 3ου Γενικού Λυκείου;
'Οταν έχεις παιδιά αναγκάζεσαι να κάνεις παρέα με τους γονείς των φίλων τους. Τι γίνεται όμως όταν δεν τους αντέχεις;
Σ' ένα ειδικό επεισόδιο-flashback συναντάμε τους χαρακτήρες μας το καλοκαίρι του '14, λίγο πριν τα 7 γκολ του αγώνα Γερμανία-Βραζιλία και την αλυσίδα προκλήσεων Ice Bucket Challenge να σαρώνει μπαλκόνια, κήπους και αυλές με παγωμένο νερό και παγάκια.
Η Μαριλίζα επισκέπτεται για πρώτη φορά το σπίτι της Κατερίνας μαζί με τον άντρα της, μετά από πρόσκληση του Γρηγόρη, και φυσικά δε βρίσκει τίποτα του γούστου της, μειώνοντας την Κατερίνα σε κάθε ευκαιρία.
Θα τελειώσει αναίμακτα το δείπνο Κατερίνας-Μαριλίζας μετά συζύγων; Ποιοι θα κάνουν τελικά το Ice Bucket Challenge και γιατί; Και μπορεί η Μαριλίζα να φτιάξει μουσακά γρηγορότερα απ' τον Τσακ Νόρις;
01/12/2014
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Περίληψη: Η Κατερίνα, ο Γρηγόρης, η 'Εμυ, η Μαριλίζα, η Αλεξία, ο Παρασκευάς, η Ολίβια, ο Δημήτρης, η Αγγελική, ο Πάνος και οι άλλοι χαρακτήρες της σειράς αντιμετωπίζουν τις απίθανες προκλήσεις της καθημερινότητας χωρίς υπερδυνάμεις αλλά με απίστευτο χιούμορ. Οι καλύτερες σκηνές, οι αστείες ατάκες και οι απίθανοι διαλόγοι της σειράς σε ένα special επεισόδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.