Advertisement 1

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ. 18 - 19 - 20 - 21 -- 23/11/2014

 ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 18 ΔΕΥΤΕΡΑ 17/11/2014
Περίληψη: Η Βάλια βιώνει τον απόλυτο πανικό καθώς συνειδητοποιεί πως η κόρη της την έχει βάλει στο στόχαστρο. Εκμυστηρεύεται όλη την αλήθεια στον Ανδρέου και του ζητάει να την βρει, δείχνοντας να 'χει μετανιώσει που την αποχωρίστηκε μωρό. 

Ο Ανδρέου τής εξηγεί πως η Τζίνα είναι η μόνη
ζωντανή απόδειξη των πράξεών της στο παρελθόν και δεν πρέπει να την πιάνουν συναισθηματισμοί γιατί θα χάσει τον έλεγχο της κατάστασης. Ο Ιάσωνας κατσαδιάζει την Τζίνα για τον παρορμητισμό της που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή της και της εξηγεί πως αν δεν οργανώσουν ένα έξυπνο σχέδιο εκδίκησης, η Βάλια θα τους αφανίσει πρώτη. Η Μαρίζα, η κολλητή της Μυρτώς, φλερτάρει με τον Χρήστο κι εκείνος προσπαθεί διακριτικά να την αποφύγει. Η Χριστίνα δέχεται να συνεργαστεί με τη Βάλια και παρακαλάει τον Νικηφόρο, μέσω βίντεο, να παραδώσει το χειρόγραφο για να προστατέψει τη ζωή της Τζίνας. Ο Νικηφόρος προωθεί το βίντεο στον Ιάσωνα, με σκοπό να εντοπίσουν τη Χριστίνα. Ο Χρήστος και η Μυρτώ κοντράρονται για πρώτη φορά στο μεταπτυχιακό, καθώς διατηρούν διαφορετικές πολιτικές απόψεις. Ο Θησέας πλασάρει τη Νατάσσα στον Λευτέρη με σκοπό να του φάει χρήματα και να μάθει με ποιόν συνεργάζεται. Η Τζίνα εντοπίζει την κλινική που φυλάνε τη Χριστίνα και με τη βοήθεια του Ιάσωνα οργανώνει ένα σχέδιο για την απελευθέρωσή της.
Περίληψη: Η Χριστίνα προσπαθεί να βρει τρόπο να δρα από την κλινική. Η Ερμιόνη ζητάει από τον Λευτέρη να επισκεφτούν τη Σύρο, όμως εκείνος θέλει να γυρίσει πίσω θριαμβευτικά. Ο Λευτέρης πάει να συναντήσει τον Θησέα και πέφτει στην παγίδα που του έχει στήσει με τη Νατάσσα, θαμπώνεται από την πρώτη στιγμή με την εμφάνισή της. Ο Χρήστος και η Μυρτώ βγαίνουν ραντεβού και ζουν ξέγνοιαστες στιγμές. Η Μυρτώ όμως νιώθει ενοχές επειδή η Μαρίζα γουστάρει τον Χρήστο κι εκείνοι είναι ζευγάρι πίσω από την πλάτη της. Ο Χρήστος προτείνει να της μιλήσουν αλλά η Μυρτώ επιμένει πως είναι προτιμότερο να το κρατήσουν κρυφό. Η Βάλια πιέζει τη Χριστίνα για να μάθει πληροφορίες κι εκείνη πάνω στη φόρτιση της στιγμής παθαίνει ένα ακόμα έμφραγμα. Η Τζίνα φτάνει κοντά της τη στιγμή που αφήνει την τελευταία της πνοή. Ο Νικηφόρος πάει στην κηδεία της μάνας του και βλέπει την κόρη του να σπαράζει πάνω από το μνήμα της. Η Τζίνα ορκίζεται εκδίκηση. Ο Λευτέρης πολιορκεί τη Νατάσσα ενώ η Ερμιόνη υποψιάζεται ότι την απατάει. Ο Θωμάς πιέζει τον Νικηφόρο να του παραδώσει το χειρόγραφο, χωρίς να ξέρει ότι ο Ανδρέου τον παρακολουθεί στενά. Η Τζίνα πνίγεται από τη μοναξιά κι αποφασίζει να κάνει κάτι παράτολμο: θα πάει να συναντήσει τον Νικηφόρο στη φυλακή. Ο Νικηφόρος, μετά από δεκαοχτώ χρόνια αναμονής, συναντάει επιτέλους την Τζίνα με δάκρυα χαράς στα μάτια...
Περίληψη: Ο Χρήστος πιέζει τη Μυρτώ να πουν την αλήθεια στη Μαρίζα για την σχέση τους, όμως εκείνη αρνείται. Ο Λευτέρης περνάει νύχτες πάθους με τη Νατάσσα, η Ερμιόνη όμως καταλαβαίνει ότι την απατάει και τον απειλεί ότι θα τον εγκαταλείψει. Η Λία παρακολουθεί τον καυγά και ο Λευτέρης μαζεύεται προτού αρχίσει να φέρεται πάλι βίαια στην Ερμιόνη. Ο Χρήστος την παρακαλάει να του πει τι έχει συμβεί για να επέμβει, μα η Λία τον κρατάει μακριά της. Κι ο Λευτέρης προσπαθεί να την καλοπιάσει για να ξεχάσει αυτό που είδε, αλλά εισπράττει μόνο την οργή της. Η Βάλια βλέπει το δημοσίευμα του Νικηφόρου στις εφημερίδες και ανησυχεί, ενώ η Ανθή την προειδοποιεί να κρατηθεί μακριά του και να τον αφήσει ήσυχο. Η Τζίνα ονειρεύεται μια νέα ζωή με τον πατέρα της κι αρχίζει να ετοιμάζει το σπίτι που θα κρυφτούν μόλις αποφυλακιστεί, μέχρι να φύγουν στο εξωτερικό. Υπολογίζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο, τη Βάλια, που βρίσκεται διαρκώς ένα βήμα μπροστά τους. Ο Θησέας φροντίζει να εγκριθεί η πρόταση του εμπορικού κι ειδοποιεί τον Λευτέρη για το έργο, που με τη σειρά του δανείζεται κι άλλα χρήματα από τον Ανδρέου για να χτυπήσει τον διαγωνισμό. Ο Θησέας πολιορκεί τη Μυρτώ στη σχολή, γεγονός που εκνευρίζει τον Χρήστο. Η Μαρίζα καταλαβαίνει τι παίζεται ανάμεσα στη Μυρτώ και τον Χρήστο κι αποφασίζει να τους χωρίσει...
Περίληψη: Ο Χρήστος, που αγνοεί για την πλεκτάνη της Μαρίζας εναντίων τους, προσπαθεί να βρει τη Μυρτώ για να του εξηγήσει γιατί τον αποφεύγει. Η Μυρτώ μιλάει στη Βάλια για την κατάσταση με τον Χρήστο. Η Βάλια βρίσκει την ευκαιρία να την πλησιάσει, μάνα και κόρη έρχονται κοντά μετά από πολύ καιρό. Η Βάλια ανακαλύπτει πως ο Χρήστος είναι ο γιος του Λευτέρη και ψαρεύει πληροφορίες για τα προσωπικά του. Ο Θωμάς φεύγει άρον άρον για τη Σύρο και ο Πρίγκιπας δίνει εντολή στον Νάσο να τον ακολουθήσει. Παράλληλα ενημερώνεται από τον Σάκη ότι η κοπέλα που ψάχνει, η Νατάσσα, κυκλοφορεί με τον Ρήγα στο καζίνο. Ο Λευτέρης βγάζει έξω την Ερμιόνη για την επέτειό τους και την τουμπάρει για μια ακόμη φορά. Ο Χρήστος δεν πιστεύει ότι χωρίζουν για να μην πληγωθεί η Μαρίζα αλλά η Μυρτώ δεν του δίνει άλλες εξηγήσεις. Ο Θησέας βλέπει την παγωμάρα ανάμεσα στον Χρήστο και τη Μυρτώ κι εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να την πλησιάσει Η Τζίνα δεν μπορεί να κρατηθεί μακριά από τον πατέρα της, αλλά αυτή τη φορά το επισκεπτήριο κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις. Ο Ανδρέου ειδοποιείται ότι η Τζίνα είναι στις φυλακές και στέλνει τον Σάκη για να την αρπάξει. Η Βάλια τον προειδοποιεί πως την θέλει σώα, να μην την πειράξει κανείς. Μέσα της λαχταράει αυτή τη συνάντηση, αλλά δεν το παραδέχεται ούτε στον ίδιο της τον εαυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.