Advertisement 1

Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Όμικρον Θετικό - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33 & 34 -- 01/11/2014


ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33
Στην Ύδρα ο Δημήτρης βρίσκεται μπροστά σε μια Ελένη ήρεμη και εφησυχασμένη ,γεγονός που τον το κάνει να υποψιάζεται πως η γυναίκα του έδρασε χωρίς εκείνος να το γνωρίζει .Στην Κύπρο η Άννα και η Σκεύη ανησυχούν για την αντίδραση του Κώστα όταν μάθει πως ο γιος του δεν υπάρχει πια
στη ζωή ενώ η Μαρίνα αρνείται να πιστέψει πως χάθηκε κάθε ελπίδα να ξανασυναντήσει το χαμένο της παιδί. Η Νεφέλη πιστεύει ότι το μυστικό που τις κρύβουν η Μάρθα και ο Δημήτρης είναι πως είναι υιοθετημένη ,την στιγμή που ο Αλέξης κάνει όνειρα για το μέλλον του με τη Σοφία. Ο Γιώργος είναι αποφασισμένος να βρει τον Δημήτρη και να τον τιμωρήσει.
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 33 -- 01/11/2014
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34 -- 01/11/2014
ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 34
Η Άννα βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση καθώς η Σκεύη την άκουσε να μιλά στο τηλέφωνο για τον Κωνσταντίνο . Η Ελένη δείχνει να γνωρίζει αρκετά μυστικά του Δημήτρη και είναι αποφασισμένη να φτάσει στα άκρα . Ο Κώστας στην κλινική βάζει σε τάξη τις σκέψεις του και προσπαθεί να βρει την αλήθεια για το ρόλο που έπαιξε η Μαρίνα στην απαγωγή του γιου τους την ίδια στιγμή που η Μαρίνα αποκαλύπτει στη Σκεύη,στην Άννα και στη Σοφία το μυστικό που κρύβει για 27 ολόκληρα χρόνια ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.