Advertisement 1

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Aπεβίωσε την Παρασκευή 14/11/2014 ο αγαπητός πατέρας Σπυρίδων.

Ο παπα Σπύρος, επί σχεδόν 40 έτη, λειτουργούσε στην ενορία του Αγίου Ελευθερίου πράγμα που τον συνέδεσε με τις αναμνήσεις όλων αυτών που μεγάλωσαν στην γειτονιά του Αγίου Ελευθερίου αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Του ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο να έχει.

(ακολουθεί βιογραφικό από την ιστοσελίδα της Ι.Μητροπόλεως Αλεξ/πόλεως)

Ο μακαριστός π. Σπυρίδων Γιαννούλης γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 1932 στην Αλεξανδρούπολη του Έβρου από τους γονείς του Χρήστο και Μαρία. Υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία τα έτη 1954-1956. Ήταν
νυμφευμένος με την Κωνσταντινιά Γιαννούλη με την οποία απέκτησαν 2 γιους, τον Χρήστο και τον Ανθουλάκη.

Χειροτονήθηκε διάκονος στις 2 Μαΐου 1962 στον Ιερό Ναό του Αγίου Ελευθερίου Αλεξανδρουπόλεως και πρεσβύτερος στις 5 Μαρτίου του έτους 1967 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως από τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως Ιωακείμ Καβύρη, και διορίσθηκε εφημέριος στον Ιερό Ναό Ελευθερίου Αλεξανδρουπόλεως. Την 31η Δεκεμβρίου 2006 συνταξιοδοτήθηκε, υπηρετώντας αδιαλείπτως την Ενορία του Ελευθερίου Αλεξανδρουπόλεως για 39 και πλέον έτη. Συνολικά υπηρέτησε την Μητρόπολή μας για 44 έτη.

Η κηδεία του π. Σπυρίδωνος Γιαννούλη θα τελεσθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Αλεξανδρουπόλεως, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014 και  ώρα 11:00 π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.