Advertisement 1

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

"Ράμπο" ιδιωτικής εταιρείας έρχονται στον ΟΑΣΘ για τον έλεγχο των εισιτηρίων!

«Ράμπο» ιδιωτικής εταιρείας έρχονται από τον Ιανουάριο στον ΟΑΣΘ, για τον έλεγχο των εισιτηρίων, σε μια προσπάθεια να παταχθεί το φαινόμενο της εισιτηριοδιαφυγής. 

Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του Οργανισμού, Χρήστος Στεφανίδης, στην πρωινή εκπομπή της TV100 «Άκου να δεις», το μέτρο θα εφαρμοστεί πιλοτικά από τον Ιανουάριο και για έξι μήνες και
θα γίνει σε συνεργασία με γνωστή εταιρεία που έχει ως αντικείμενο τον έλεγχο κομίστρου. «Ο ελεγκτές θα εφοδιαστούν με ειδικά όργανα, μέσω των οποίων ο οργανισμός θα γνωρίζει σε ποιες γραμμές απασχολούνται, ποιες ώρες της ημέρας. Θα φέρουν τα διακριτικά του ΟΑΣΘ και θα φέρουν ταμπελάκι με το όνομά τους» ανέφερε ο κ. Στεφανίδης.

Ο ίδιος τόνισε ότι η συγκεκριμένη επιλογή ήταν μονόδρομος, καθώς ο Οργανισμός και κατ' επέκταση το Ελληνικό Δημόσιο, ζημιώνονται κατά 17-20 εκ. ευρώ ετησίως από την εισιτηριοδιαφυγή. «Ένας στους πέντε δεν ακυρώνει εισιτήριο. Εάν καταφέρουμε να εισπράττουμε το ποσό αυτό που σήμερα χάνουμε, θα εισηγηθώ μείωση της τιμής του εισιτηρίου» σημείωσε ο κ. Στεφανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.