Advertisement 1

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ : Εξαρθρώθηκε σπείρα εισαγωγής και εμπορίας λαθραίων τσιγάρων

Σπείρα εισαγωγής και εμπορίας λαθραίων τσιγάρων εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη. Ως μέλη της συνελήφθησαν, στην περιοχή των Διαβατών, τρεις ομογενείς, από τους οποίους δύο άνδρες, 42 και 57 ετών, και μία 54χρονη γυναίκα, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά πάνω από 27.500 πακέτα
λαθραία τσιγάρα.
Κεντρικός ρόλος στη δράση της σπείρας αποδίδεται στον 42χρονο, που, σύμφωνα με τη δικογραφία, από τον περασμένο Απρίλιο εισήγαγε από το εξωτερικό χιλιάδες αδασμολόγητα τσιγάρα, τα οποία διαμοίραζε σε συνεργάτες του προκειμένου εκείνοι να τα διακινήσουν στη Θεσσαλονίκη.

Οι συλλήψεις έγιναν την ώρα που ο 42χρονος προμήθευε το αντρόγυνο με 1.000 πακέτα τσιγάρα, για τα οποία το ζευγάρι επρόκειτο να καταβάλει 1.000 ευρώ.

Σε αστυνομική έρευνα που έγινε σε οίκημα του 42χρονου, που χρησιμοποιούσε ως χώρο απόκρυψης λαθραίων τσιγάρων και το οποίο βρίσκεται σε σημείο της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23.780 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, όπως επίσης τετράδια και μπλοκ με χειρόγραφες σημειώσεις σχετικές με τις παράνομες συναλλαγές και το χρηματικό ποσό των 3.590 ευρώ.

Σε δεύτερη έρευνα σε σπίτι στους Αμπελόκηπους, όπου διέμεναν ο 57χρονος και η 54χρονη και σε όχημά τους, εντοπίστηκαν άλλα 2.979 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα, αλλά και ναρκωτικά χάπια.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.