Advertisement 1

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ 259 260 261 262 263 -- 26/12/2014

Επ.: 261 -- Οι εξελίξεις είναι δραματικές όταν ο Παύλος αντικρίζει στο κρεβάτι τον Σήφη με τη Λουκία... 

Ο Σήφης προκλητικός και έτοιμος για όλα προετοιμάζει την επόμενη φάση του εκδικητικού σχεδίου του, ενώ η Λουκία σε απόγνωση καταφεύγει στο σπίτι της Δάφνης, σίγουρη πως θα φύγουν με τον Σήφη για να ζήσουν τον έρωτά τους. 


Τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν θα τη διαψεύσουν με τον χειρότερο τρόπο. Ο Αχιλλέας προσπαθεί να μάθει με κάθε τρόπο τι συμβαίνει με τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα από την απαγωγή της Μελίνας, αλλά ο Σήφης αρνείται να του μιλήσει. Παράλληλα η Ευρυδίκη κλείνει όλο και πιο επικίνδυνα τον κλοιό του εκβιασμού γύρω από τον Πάτροκλο. 

Η συνάντηση του Σήφη με τη Λουκία για ένα τελικό ξεκαθάρισμα θα έχει μια κατάληξη που θα αλλάξει για πάντα τις ζωές τους και θα επηρεάσει το μέλλον όλων των ηρώων αυτού του οικογενειακού δράματος με απρόβλεπτο τρόπο.!!!
ΕΠΙΣΟΔΙΟ 163
Όταν ο Σήφης βλέπει το ματωμένο πουκάμισό του στα χέρια της Αγγελικής, αντιδρά μ’ εκνευρισμό κι επιθετικότητα απέναντί της, ενώ αργότερα επιχειρεί να το κάψει στο τζάκι.

Η Ευρυδίκη, παρά τις απειλές του Πάτροκλου, καταφέρνει να του πάρει κι άλλα χρήματα εκβιάζοντάς τον. Δάφνη και Μηνάς, ανησυχούν για την τύχη της Λουκίας. Έτσι, μετά την παρέλευση 48 ωρών απ’ την εξαφάνισή της, η Δάφνη αποφασίζει να το καταγγείλει στην αστυνομία, ενοχοποιώντας αναγκαστικά και τον Παύλο και τον Σήφη.

Παράλληλα στη Κύπρο, η αποκατάσταση της σχέσης Ματθαίου-Αχιλλέα κι η επιστροφή του Αχιλλέα στην οικογενειακή επιχείρηση, έχει επιφέρει απόλυτη ηρεμία κι ευτυχία και στη ζωή του με την Μελίνα.

Ο Χρήστος αποκαλύπτει στην Όλγα, τις υποψίες της αστυνομίας για παράνομες δραστηριότητες του Διαμαντή.

Στο μεταξύ, ο Σήφης επικαλούμενος επαγγελματικές υποχρεώσεις, ετοιμάζεται να φύγει ξαφνικά απ’ τη Κρήτη τελευταία στιγμή όμως τα σχέδιά του θ’ ανατραπούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.