Advertisement 1

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ.31-- 11/12/2014

Περίληψη: Η Τζίνα βοηθάει τη Μυρτώ σε μια επικίνδυνη κατάσταση και για πρώτη φορά τα δύο αδέρφια έρχονται σε επαφή, χωρίς φυσικά η Μυρτώ να ξέρει ποιά είναι η κοπέλα που την βοήθησε. 

Η υπόθεση της ανέγερσης του εμπορικού λήγει κι ενώ ο Λευτέρης ετοιμάζεται να πανηγυρίσει, η
Βάλια τού ανοίγει πόλεμο.

Ο Χρήστος προσπαθεί να ξαναπλησιάσει τη Μυρτώ, αλλά η Κλαίρη έχει άλλα σχέδια. Μόλις η Μυρτώ καταλαβαίνει ότι είναι ζευγάρι, του ζητάει να μην την ξαναπλησιάσει. 

Ο Λευτέρης αναλαμβάνει την κατασκευή του εμπορικού και κοντράρεται με τη Βάλια. Η Τζίνα δημοσιεύει αποσπάσματα από το χειρόγραφο σε μια εφημερίδα και φέρνει την Βάλια σε κατάσταση απόλυτου πανικού. 

Η Βάλια και η Μυρτώ επιστρέφουν στη Σύρο, η καθεμία για τους δικούς της λόγους: η Βάλια για ν' αποφύγει τον απόηχο της αποτυχίας της παράστασης και η Μυρτώ για να ξεπεράσει τον Χρήστο μια και καλή. 

Δεν γνωρίζουν όμως ότι ο Λευτέρης αγόρασε σπίτι ακριβώς απέναντι από το δικό τους και βρίσκεται οικογενειακώς στο νησί. 

Ο Χρήστος ξεναγεί τη Λία στη Σύρο, ενώ παράλληλα αποφεύγει την Κλαίρη, η οποία του τηλεφωνεί συνεχώς, παρά τον χωρισμό τους. 

Η Μυρτώ, με άσχημη ψυχολογία, παθαίνει μια κράμπα στο νερό και κινδυνεύει να πνιγεί όταν τελευταία στιγμή τη σώζει ο Ασίμ. Οι δύο φίλοι βρίσκονται μετά από πολλά χρόνια κι αναπολούν τα παιδικά τους καλοκαίρια. 

Ο Ανδρέου μαθαίνει ότι ο Λευτέρης ζητάει δανεικά κι από άλλο τοκογλύφο κι αποφασίζει να τον επισκεφτεί στο νησί και να βάλει τους όρους του. 

Η Βάλια συνειδητοποιεί πως ο Λευτέρης είναι ο νέος της γείτονας και γίνεται έξαλλη. Ο Ασίμ συναντάει τον Χρήστο, ο οποίος του εξηγεί τι έχει γίνει μεταξύ εκείνου και της Μυρτώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.