Advertisement 1

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 454 455 456 457 -- 26/12/2014

Επ. 454 -Περίληψη:Ο Σταύρος ευχαριστεί τη Μάνια που, χάρη στην παρέμβασή της, σώθηκε από την εναντίον του απόπειρα. Στο μεταξύ, η Μαρία και η Αλεξάνδρα σκέφτονται πως το καλύτερο για την ασφάλεια της οικογένειας θα ήταν να φύγουν μακριά… Ο Γιώργος λέει
στη Νιόβη ότι μπορεί να κρατήσει τη δουλειά στο μπαράκι αν αυτό την κάνει χαρούμενη. Ένας υψηλός πυρετός που δεν λέει να υποχωρήσει, προκαλεί ανησυχία για την υγεία της Χαράς…
Περίληψη: Ο Νότης θα ενημερώσει την Λήδα ότι τελικά η απόπειρα που έκαναν εναντίον του Σταύρου είχε μεγάλη αποτυχία. Η Λήδα, με την σειρά της όταν θα μάθει αυτά τα νέα θα φύγει από το νοσοκομείο και κατεύθυνση θα έχει το σπίτι του Νότη.Όταν θα φτάσει στο σπίτι του Νότη ο Κλαδάς θα την πιάσει σαν όμηρο.Ακόμα θα δούμε την Αλεξάνδρα μαζί με τη Μαρία να κάνουν ότι μπορούν ώστε να καταφέρουν να πείσουν τον Σταύρο να φύγουν μια και καλή από το σπίτι. Πλέον ο Σταύρος φαίνεται να βρίσκεται μέσα σε ένα μεγάλο δίλημμα αφού τα λόγια της Μαρίας και της Αλεξάνδρας τον έχουν επηρεάσει.
Περίληψη: Η Χαρά φαίνεται να είναι στενοχωρημένη γιατί θα πρέπει να πει για δεύτερη φορά ψέματα στον Στέφανο. Η αδερφή της η Μάνια θα τον βοηθήσει ώστε να βρει μια δικαιολογία και να πει στον Στεφάνου για ποιο λόγο θα λείπει από το Κολέγιο. Η Λήδα μαζί με τον Νότη θα καταφέρουν να ξεφορτωθούν μια για πάντα τον Κλαδά. Ο Γιώργος λέει στον Λευτέρη ότι του φαίνεται ότι είναι ερωτευμένος όπου και θα θέλει να μάθει ποια είναι αυτή η περιβόητη που του έχει κλέψει την καρδιά. Ο Στέφανος θέλει να μάθει πραγματικά τι συμβαίνει με τη Χαρά και αυτό θα τον αναγκάσει να πάει στον Σταύρο και να ρωτήσει εάν γνωρίζει εκείνος γιατί λείπει η Χαρά. 
Περίληψη: Η Μάνια θα πάει και θα συναντήσει τον Στέφανο όπου και θα του πει ότι η αδερφή της η Χαρά έχει φύγει για το Παρίσι απρόοπτα, ώστε να πάει να κανονίσει ένα προσωπικό τους οικογενειακό πρόβλημα. Η Λήδα μαζί με τον Νότη κάνουν ότι μπορούν ώστε να ξεφορτωθούν το πτώμα του Κλαδά. Ακόμα βλέπουμε τον Νότη να εμπιστεύεται ένα μεγάλο πρόβλημα που έχει και αυτό είναι η περιβόητη κούτα που άφησε η μητέρα του Μαλτέζου η Έλεν πίσω της . Η Αλεξάνδρα θα ξεκαθαρίσει μια και καλή στον Σταύρο ότι δεν θα φύγει από την Ελλάδα χωρίς να πάει κι εκείνος μαζί της στην Ελβετία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.