Advertisement 1

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Όμικρον Θετικό Επεισόδιο 54 55 -- 19/12/2014


Επ.54 - Η Μαρίνα προσπαθεί απεγνωσμένα να στρέψει τις έρευνες για τον εντοπισμό του μικρού Κωνσταντίνου προς άλλη κατεύθυνση και βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Κώστα που είναι σίγουρος πια για την ενοχή του Δημήτρη ,ενώ η Άννα δέχεται ένα τηλεφώνημα που ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα. 


Η Ελένη αντιλαμβάνεται ότι η Ελπίδα
προσποιείται αμνησία και αναλαμβάνει δράση για να προστατέψει λάθη και μυστικά από το παρελθόν .

Ο Δημήτρης εξακολουθεί να καταζητείται από την αστυνομία τη στιγμή που προσπαθεί με κάθε μέσο να κρατήσει τον Αλέξη μακριά από τη Σοφία. 

Τι θα γίνει όμως όταν η αστυνομία ανακαλύψει που κρύβεται ο Δημήτρης ;Θα καταφέρει άραγε να ξεφύγει αυτή τη φορά ;

Επ.55 - Ο κλοιός γύρω από τον Δημήτρη στενεύει αφού εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο της αστυνομίας ,τη στιγμή που προσπαθεί να απομακρύνει τον Αλέξη από την Σοφία .

Η Ελπίδα έχει ανακαλύψει όλη την αλήθεια για τον Αλέξη και η Ελένη αποφασίζει να την κρατήσει με τη βία στην Ύδρα μέχρι να επιστρέψει ο Δημήτρης .

Ο Αλέξης ,στην προσπάθεια του να εντοπίσει τον Δημήτρη, καταστρώνει ένα σχέδιο και είναι σίγουρος πως αυτή τη φορά ο πατέρας του θα δώσει σημεία ζωής .

Η Μαρίνα από την άλλη θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και θα αναγκαστεί να αποκαλύψει στη Σκεύη το λόγο που την ώθησε τότε να δώσει το μωρό στον Δημήτρη ,τη στιγμή που ο Δημήτρης βρίσκεται ένα βήμα πριν τον συλλάβει η αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.