Advertisement 1

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Βουλευτές ΧΑ: Θα έρθουμε στη Βουλή με χειροπέδες για να καταψηφίσουμε τον Μνημονιακό υποψήφιο Πρόεδρο

Άδεια για να παραστούν στην προεδρική εκλογή πήραν οι προφυλακισμένοι βουλευτές της Χρυσής Αυγής

Άδεια για να συμμετάσχουν στις τρεις ψηφοφορίες για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας έδωσε ο αρμόδιος εισαγγελέας στους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής
Αυγής.

Μετά από την άδεια που πήραν οι βουλευτές προκειμένου να παραστούν στην ψηφοφορία η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας πως «οι βουλευτές θα καταψηφίσουν τον μνημονιακό πρόεδρο».

Η ανακοίνωση του κόμματος:

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που εντολή Σαμαρά φυλακίστηκαν παράνομα θα έρθουν στη Βουλή με χειροπέδες και θα καταψηφίσουν τον μνημονιακό υποψήφιο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, την ώρα που έχουν καταλυθεί η Δημοκρατία, το Σύνταγμα και η Λαϊκή Κυριαρχία και η τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας βρίσκεται στη φυλακή αποκλεισμένη από τα κανάλια της διαπλοκής και στερούμενη του δικαιώματος δημοσίου λόγου.

Τα ντοκουμέντα της σκευωρίας, το βίντεο Μπαλτάκου και η ηχογραφημένη χυδαία εντολή Σαμαρά σε δικαστικούς που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα έριχναν την κυβέρνηση, εδώ θάφτηκαν από τους πολιτικούς και τους διαπλεκόμενους καναλάρχες.

Η Χρυσή Αυγή συνεχίζει τον Αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία και μετά τις επερχόμενες εκλογές θα είναι η μόνη πραγματική Εθνική αντιπολίτευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.