Τα Βλεφαρίσματα πιστά στις γνώσεις των αρχαίων προγόνων μας, σήμερα θα θίξουν ένα τεράστιο πρόβλημα της εποχής… Θέμα υγείας και ευεξίας… Και θα υιοθετήσουμε την τακτική του πανεπιστήμονα Ιπποκράτη ο οποίος μας έλεγε ότι είμαστε ότι τρώμε….. Τι συμβαίνει όμως και υπάρχει στις ημέρες μας αυτή η
έξαρση του Καρκίνου;
Ας γνωρίσουμε την Ιπποκράτειο αντικαρκινική άμυνα η οποία στηρίζεται στην ισορροπία των 4 βασικών γεύσεων. Το αμυγδαλέλαιο λαμβάνεται από τους καρπούς του αμύγδαλου. Πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Β17 και ιχνοστοιχεία. Η βιταμίνη Β17 δεν είναι βιταμίνη. Είναι η παλιά ονομασία της αμυγδαλίνης.
Η αμυγδαλίνη είναι το πικρό συστατικό των αμυγδάλων και μια πιθανή τοξίνη αφού μπορεί να απελευθερώσει κυανίδη στον οργανισμό. Η αμυγδαλίνη θεωρείται ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, αλλά ........Διαβαστε ΕΔω την συνεχεια του Αρθρου
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου