Advertisement 1

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Αληθινοί έρωτες - 1ος κύκλος 08 09 10 11 12 13 14 -- 28/01/2015

Περιγραφή

Ερωτική σειρά που βασίζεται σε αληθινές ιστορίες. Έντονοι έρωτες, τολμηρά πάθη, απρόβλεπτες εξελίξεις και πάνω απ’ όλα Δυνατές Αληθινές Ερωτικές Ιστορίες «ζωντανεύουν» στη μικρή οθόνη από αξιόλογους δημιουργούς και πολύ γνωστούς πρωταγωνιστές.


Έρωτες που έχουμε ζήσει ή που θα επιθυμούσαμε να ζήσουμε!

Αληθινοί έρωτες - 1ος κύκλος 08 09 10 11 12 13 14 -- 28/01/2015


08 -- Το μπαλκόνι με τα γεράνια
Ο Αντώνης και η Ευτυχία είναι παντρεμένοι, αλλά δεν ήταν ποτέ ευτυχισμένοι. Η Ευτυχία είναι μια δύστροπη γυναίκα, απογοητευμένη από τη ζωή αλλά και από τον άνδρα της που τον θεωρεί αδύναμο και ανθρωπάκι. Όλα αλλάζουν όταν η Αλίκη, μια 18χρονη φοιτήτρια, νοικιάζει την γκαρσονιέρα δίπλα από το διαμέρισμα του ζευγαριού. Στο πρόσωπο της Αλίκης η Ευτυχία βρίσκει έναν άνθρωπο να λέει τα προβλήματά της, ενώ ο Αντώνης κάποιον να του μιλάει γλυκά και να του δείχνει ότι τον συμπαθεί. Ο Αντώνης αρχίζει να ερωτεύεται την Αλίκη και ένα περίεργο πάθος μπαίνει στη ζωή του… Το μπαλκόνι με τα γεράνια, έξω από το παράθυρο της Αλίκης, γίνεται το μόνο μέρος όπου ο Αντώνης αισθάνεται κοντά στο αντικείμενο του πόθου του…

09 -- Το ξένο είναι πιο γλυκό
Ο Νίκος είναι ερωτευμένος και ζει με τη Τζούλια.
Το κρυφό του πάθος, όμως, είναι ότι επιθυμεί τις γυναίκες που είναι με κάποιον άλλον. Η περιέργειά του είναι ακατανίκητη.
Το πρόβλημα δημιουργείται όταν γνωρίζει τη Μπέττυ που έχει σχέσεις με έναν παλιό του φίλο, το Βασίλη. Την πολιορκεί και όταν τα καταφέρνει, ανακαλύπτει ότι και η Μπέττυ έχει το ίδιο πρόβλημα. Ποθεί τους άντρες των άλλων γυναικών.
Τα δύο μικρά θηρία αλληλοκατασπαράζονται…
10 -- Το ξύπνημα των αισθήσεων
Ο Στάθης και η Τζένη γνωρίστηκαν στο διαδίκτυο και συμφώνησαν να συναντιούνται κάθε Παρασκευή και να πραγματοποιούν τις ερωτικές τους φαντασιώσεις, χωρίς να ξέρει τίποτα προσωπικό, ο ένας για τον άλλο. Για τη Τζένη η ερωτική συνεύρεση ήταν αρκετή, ο Στάθης όμως δεν μπόρεσε να το αντέξει…



11 -- Η ιστορία της Μαρίας
Η Μαρία γνωρίζει τον Πάνο στο ταξιδιωτικό γραφείο που δουλεύει και μια σειρά συμπτώσεων τους οδηγεί σε μια παθιασμένη σχέση. 
Τα μπερδέματα αρχίζουν όταν εμφανίζεται στη ζωή τους ο Κώστας, αδελφικός φίλος του Πάνου που έλλειπε χρόνια. Η Μαρία διακρίνει στον Κώστα ό,τι της λείπει από τον Πάνο. Στο μυαλό της, ο συνδυασμός των δύο συνθέτει τον άντρα των ονείρων της.
12 -- Πάρτυ γενεθλίων
Η Μάρω, μια πανέμορφη γυναίκα, φέτος κλείνει τα 40 χρόνια ζωής της και σκοπεύει να το γιορτάσει με ένα μεγάλο πάρτι. Η πολυαγαπημένη - 19χρονη- κόρη της Κλαίρη, σπουδάζει στη Θεσσαλονίκη και θα επισκεφτεί την μητέρα της μαζί με τον φίλο της, Τηλέμαχο προκειμένου να γιορτάσουν όλοι μαζί. Ο Τηλέμαχος από την πρώτη στιγμή που βλέπει την Μάρω γοητεύεται…και έτσι ξεκινά μια ιστορία πάθους αλλά και δράματος…
13 -- Αόρατοι άνθρωποι
Πόσο συχνά νιώθετε να περνάτε εντελώς απαρατήρητοι; Σαν να είστε αόρατοι; Έτσι ένοιωσε ο Χάρης , όταν μπαίνοντας σε ένα καφέ, γνώρισε την Έλενα. Παρ’ όλες τις προσπάθειές του ,αυτή δεν του δίνει καμιά σημασία. Αντίθετα, η κοπέλα που δουλεύει πίσω από το μπαρ, η Βάνα, τον ερωτεύεται. Ο Χάρης όμως, τυφλωμένος από την λάμψη της Έλενας, δεν την έχει προσέξει. Οι δυο αυτοί «αόρατοι άνθρωποι» κάνουν κάτι ακραίο για να γίνουν « ορατοί».
14 -- Η φωτογραφία
Η ονειροπόλα Ελισάβετ, που ζει μια μοναχική ζωή περιμένοντας τον μεγάλο έρωτα, βρίσκει στο δρόμο ένα πορτοφόλι με μια ανδρική ταυτότητα. Γοητευμένη από τη φωτογραφία του άγνωστου νεαρού άντρα, τον αναζητά, τον παρακολουθεί και αποφασίζει να τον πλησιάσει...

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.