Advertisement 1

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Ο Γιωργάκης έφτιαξε νέο κόμμα για να γλιτώσει τα 140.000.000 € που χρωστάει το ΠΑΣΟΚ στις τράπεζες

Γεννημενος προδότης, αμερικανάκι και γελωτοποιός, ο περιβόητος ΓΑΠ που χρεοκόπησε σε χρόνο ρεκόρ την Ελλάδα, λιποτακτεί με την παρέα των γνωστών λαμόγιων απ’ το ΠΑΣΟΚ για να γλιτώσει απ’ τα θαλασσοδάνεια των 140.000.000 ευρώ, που άρπαξαν από τις τράπεζες, τα κατασπατάλησαν και τα έφαγαν.

Υπερβαίνοντας τα έσχατα όρια θρασύτητας και γελοιότητας, ο μοιραίος για το λαό και τη χώρα πρώην πρωθυπουργός, τον οποίο απέβαλε με βίαιο και ατιμωτικό τρόπο το πολιτικό σύστημα,
επιστρέφει σήμερα στην ενεργό δράση, εξαγγέλλοντας το απόγευμα νέο κόμμα, φιλοδοξώντας να παίξει ρόλο… ρυθμιστή των πολιτικών εξελίξεων!

Προφανώς αυτοί που τον περιέφεραν σαν αρκούδα σε Ευρώπη και Αμερική, για να δίνει παραστάσεις και να κάνει σεμινάρια χρεοκοπίας εισπράττοντας δεκαχίλιαρα, αποφάσισαν να του στήσουν νέο μαγαζάκι, μήπως και καταφέρει να ψαρέψει στα θολά νερά τίποτα υπέργηρους ψηφοφόρους, για να ανακόψει την αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ! Τρελό παιδί, χαρά γεμάτο, δέχτηκε να ψυχαγωγήσει τον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό με την επιθεώρηση που στήνει το απόγευμα στο ίδρυμα Μπενάκη, οι παραστάσεις της οποίας θα συνεχιστούν από χωρίου εις χωρίον μέχρι τις εκλογές. Αυτός ο απερίγραπτος τύπος που αποκαλούσε τους Έλληνες πολίτες διεφθαρμένους, τεμπέληδες και φοροφυγάδες, έχει το θράσος να επανέρχεται στο προσκήνιο και να ζητάει την ψήφο τους. Προκλητικός και χωρίς ίχνος ντροπής και φιλότιμου, εκμεταλλευόμενος την ατιμωρησία που εξασφάλισε για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του λαού και της χώρας με τη συνειδητή χρεοκοπία και τις προδοτικές συμφωνίες με το ΔΝΤ, υπόσχεται για μια ακόμα φορά λαγούς με πετραχήλια, ανάλογο με το αλήστου μνήμης «λεφτά υπάρχουν». 

Ολοκληρώνοντας τον κύκλο της καταστροφής διαλύει οριστικά και το ιστορικό κόμμα του ΠΑΣΟΚ που ίδρυσε ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου, ο οποίος σε χρόνο ανύποπτο τον είχε χαρακτηρίσει άσχετο και επικίνδυνο. Η απόφασή του να λιποτακτήσει απ’ το ΠΑΣΟΚ και να ιδρύσει δικό του μαγαζάκι σχετίζεται με ένα σκάνδαλο 140.000.000 ευρώ στο οποίο φέρει την κύρια ευθύνη. Πρόκειται για τα θαλασσοδάνεια που είχαν αρπάξει απ’ τις τράπεζες για να κατασκευάζουν πολυτελή κτήρια, γραφεία και γυμναστήρια για την κυρία Μπιρμπίλη και τους άλλους αστέρες της παρέας. Αφού ροκάνισαν τα χρήματα του ελληνικού λαού, γιατί οι τράπεζες ανακεφαλαιοποιήθηκαν με δημόσιο χρήμα, χρεοκοπούν τώρα το ΠΑΣΟΚ και στήνουν καινούργια κόμματα και ιδρύματα για νέες προφανώς αρπαχτές. 

Αυτή η ληστεία που ισοδυναμεί με δέκα σκάνδαλα Κοσκωτά, δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη. Τράπεζες και Δικαιοσύνη θα πρέπει να κινηθούν ταχύτατα για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του δημοσίου. Ο περιφερόμενος ντελάλης της τρόικας, θα πρέπει πρώτα να εξοφλήσει μέχρι το τελευταίο ευρώ τα θαλασσοδάνεια που άρπαξε το ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια μπορεί να στήνει πολιτικές παράγκες και ιδρύματα για νέες μπίζνες… Γιατί δεν μπορούν οι άνθρωποι που βούλιαξαν την Ελλάδα και κατέστρεψαν το λαό, να προκαλούν στήνοντας νέα κόμματα με δανεικά που έχουν από τις τράπεζες, και τα οποία πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος.

Ο κουτοπόνηρος Παπανδρέου, νομίζει ότι λιποτακτώντας απ’ το ΠΑΣΟΚ θα φορτώσει στο Βενιζέλο τα 140.000.000 ευρώ. Λογαριάζει όμως χωρίς τον ξενοδόχο που είναι οι τράπεζες που έχουν στα χέρια τους ανεπίσημα προς το παρόν ολόκληρο το πόρισμα του διαχειριστικού ελέγχου που διενήργησε ο Βενιζέλος. Οι ελεγκτές έχουν διαπιστώσει σημεία και τέρατα στη διάρκεια της θητείας του Γιωργάκη. Το πολυτελές γυμναστήριο που είχε στήσει στην Ιπποκράτους, στοίχησε μόνο 300.000 ευρώ, ενώ η παρέα των κηπουρών όργωνε τα πολυτελή ξενοδοχεία της Ευρώπης με τις σουίτες και τα αεροπορικά εισιτήρια πληρωμένα όλα απ’ τα ταμεία του κόμματος. Αυτός ο ανεκδιήγητος πολιτικός κατέφερε μέσα σε χρόνο ρεκόρ να χρεοκοπήσει και τη χώρα και το κόμμα. Τώρα λιποτακτεί επιχειρώντας να πάρει μαζί του στη νέα παράγκα, όλο τον κρατικοδίαιτο εσμό της Χαριλάου Τρικούπη.

Το διαβάσαμε από το: thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.