Advertisement 1

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ 273 274 275 276 277 -- 17/01/2015

Η κατάθεση του αστυνόμου Βινυχάκη, αιφνιδιάζει τους πάντες, πολύ περισσότερο όμως τον δικηγόρο του Αχιλλέα, που αδυνατεί να τον υπερασπιστεί, αφού δεν είχε γνώση των συγκεκριμένων κατηγοριών. 
Η Αντιγόνη φοβούμενη από την αρνητική έκβαση της δίκης, πιέζει τον Σήφη να παραδεχτεί τα πραγματικά αισθήματά του για τη Μελίνα, ούτως
ώστε να την διεκδικήσει ξανά σε περίπτωση που ο Αχιλλέας καταδικαστεί.Ο Διαμαντής είναι πολύ ευχαριστημένος, αφού βρίσκει τρόπο να προσεγγίσει κάποιους από τους ενόρκους της δίκης του Αχιλλέα και να τους επηρεάσει. Ο Νεκτάριος καταρρακωμένος από τις εξελίξεις, βρίσκει συμπαράσταση και στήριξη στην αγκαλιά της Αντιγόνης, ενώ η Μελίνα μοιάζει να αρχίζει να χάνει την πίστη της, ότι ο Αχιλλέας θα αφεθεί ελεύθερος. Άθελα της η Δάφνη, με την κατάθεση της, επιβαρύνει την θέση του Αχιλλέα ακόμα παραπάνω.
Με παρότρυνση του Διαμαντή, ο Πάτροκλος ξεκινά να «χτίζει» τη σχέση του με την Αναστασία, γεγονός που εξοργίζει τον Σήφη. Ο Διαμαντής γίνεται άγριο θηρίο, όταν η Ευρυδίκη φτάνει στο σημείο να τον εκβιάσει οικτρά, για να βρει τρόπο να απαλλαγεί ο Αχιλλέας από τις κατηγορίες.
Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, όταν η Αλίκη πιάνει στα πράσα τον Μηνά με την δασκάλα του.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.