Advertisement 1

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ. 41 -- 15/01/2015


Περίληψη: Η 'Ελλη παρουσιάζει πρωτοποριακές ιδέες για την επανεμφάνιση της Βάλιας στα θεατρικά δρώμενα ενώ η Ανθή προσπαθεί ν' αποτρέψει τη Βάλια να τις δεχτεί, θεωρώντας τις παρακινδυνευμένες. 

Η Βάλια καθησυχάζει την Ανθή πως θα εκμεταλλευτούν τις ιδέες τις για όσο τους είναι χρήσιμη και μετά θα την διώξουν. Η Μυρτώ είναι ακόμα έξαλλη με τη μητέρα της για τον πρώτο
πελάτη που της έφερε στο γραφείο και απαιτεί να μην ανακατευτεί ξανά στην καριέρα της. Η Ανθή την συμβουλεύει να μην μπλέκει την ηθική με τα επαγγελματικά γιατί έτσι δεν θα καταφέρει να κάνει πελατεία. 

Η Κλαίρη καταφέρνει να τουμπάρει τον Χρήστο με το γραφείο και αφήνει να εννοηθεί πως το αγοράζει ο Λευτέρης. Η Νατάσσα δείχνει στον Πρίγκιπα το σκληρό της πρόσωπο, αλλά εκείνος της αποδεικνύει πως θα 'χει πάντα το πάνω χέρι. Τα μαθήματα θεάτρου βελτιώνουν τις ικανότητες της 'Ελλης, αλλά η Νεφέλη δείχνει ότι κρύβει κάποιο μυστικό. 

Η Λία, στριμωγμένη από την κατάσταση στο σπίτι, βρίσκει παρηγοριά στον Γιώργο. Παράλληλα ανακαλύπτει τη συμμαχία μεταξύ της Κλαίρης και του Λευτέρη. Η Νατάσσα γνωρίζει τον Ασίμ και γοητεύεται. Τον φλερτάρει αλλά ο Ασίμ την εκπλήσσει με την αντίδρασή του... Ο Λευτέρης ζητάει από τον Θησέα να πάρει τον Χρήστο στο κόμμα με αντάλλαγμα ν' αναλάβει την ανάπλαση των κτιρίων. Ο Σάκης γίνεται η σκιά του Τάσου και σε συνεννόηση με τον Νάσο, ετοιμάζονται να τον φέρουν μπροστά στον Πρίγκιπα.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.