Advertisement 1

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ : Η Λουκία γυρίζει μόνο για να ελευθερώσει τον Αχιλλέα ή ζητά κάτι άλλο;

Ενώ ο Αχιλλέας πιστεύει πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή, η επιστροφή της Λουκίας και μάλιστα με ένα μωρό ανατρέπει τα πάντα.


Της Έλενας Τσιακούπη
Μια φωτογραφία την οποία ανέβασε η ίδια ηθοποιός Στέλλα Κωστοπούλου, δείχνει ότι πολλά θα διαδραματιστούν με την ίδια στην
δικαστική αίθουσα!

Πιο παλιά σας γράψαμε τις εξελίξεις:

Οι εξελίξεις θα είναι μία ακόμη φορά ανατρεπτικές στην καθημερινή επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1. Οπως θα αποκαλυφθεί στα προσεχή επεισόδια του «Μπρούσκο», οΠαύλος Γιαννακάκης είχε ιδρύσει στη Νέα Υόρκη μια εταιρεία από κοινού με τη Λουκία. 

Στην εταιρεία αυτήν υπήρχε μεγάλο χρηματικό κεφάλαιο στο οποίο είχαν πρόσβαση μόνον ο ίδιος και η Λουκία Αντωνιάδου. Ο Γιαννακάκης λοιπόν ειδοποιείται από συνεργάτες του στη Αμερική πως ένα μεγάλο ποσό από τον κοινό λογαριασμό που διατηρούσε με τη Λουκία έχει κινηθεί έπειτα από σχετική εντολή σε πληρεξούσιο δικηγόρο. 

Ο Παύλος λοιπόν αντιλαμβάνεται πως κάτι σοβαρό συμβαίνει και έπειτα από συζήτηση με την κόρη του, Αναστασία, με την οποίαν η σχέση του έχει εξομαλυνθεί, αποφασίζει να επικοινωνήσει με τον δικηγόρο. Του εξηγεί ότι πρέπει άμεσα να του δώσει απαντήσεις για το πώς κινήθηκε το χρηματικό ποσό γιατί στην Ελλάδα ένας άνθρωπος έχει καταδικαστεί για τον φόνο της Λουκίας Αντωνιάδου, το πτώμα της οποίας ωστόσο δεν βρέθηκε ποτέ… Ο δικηγόρος δεν δίνει καμία απάντηση.Ομως, η Λουκία Αντωνιάδου είναι ζωντανή, είχε καταφύγει στη Νέα Υόρκη και θα τη δούμε με ένα νεογέννητο αγόρι τριών μηνών στην αγκαλιά. 

Στο πλευρό της βρίσκεται ένας Αμερικανός. Ενας μυστηριώδης και γοητευτικός κύριος γύρω στα 35 που αρχικά δεν αποσαφηνίζεται τι ρόλο έχει στη ζωή της κοπέλας. Πρόκειται για κάποιον σύντροφο ή για κάποιον επιστήθιο φίλο; 

Τα ερωτήματα αυτά θα απαντηθούν πολύ αργότερα και ενώ η Λουκία θα έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην Κρήτη μαζί με τον τριών μηνών γιο της. Ενα παιδί του οποίου βέβαια η πατρότητα αρχικά δεν αποκαλύπτεται. Είναι του Παύλου ή του Σήφη, με τον οποίον η Λουκία είχε παράλληλη ερωτική σχέση πριν από την εξαφάνιση και την υποτιθέμενη δολοφονία της;

Η αποκάλυψη θα αργήσει όταν όμως συμβεί θα ταράξει για μία ακόμη φορά τις ήδη ευαίσθητες ισορροπίες μεταξύ των ηρώων της σειράς του ΑΝΤ1. 

Μεγάλος κερδισμένος βέβαια από την όλη υπόθεση είναι ο Αχιλλέας, που θα αποφυλακιστεί, γεγονός που θα χαρίσει μεγάλη ανακούφιση στην οικογένειά του αλλά περισσότερο από όλους στη σύζυγό του, Μελίνα, η οποία είχε χάσει κάθε ελπίδα πως ο αγαπημένος της θα καταφέρει τελικά να αθωωθεί.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.