Advertisement 1

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Teamviewer - Δωρεάν Πρόγραμμα Για Απομακρυσμένη Πρόσβαση Σε Υπολογιστή.

Mε το πρόγραμμα αυτό μπορείτε πολύ εύκολα και απλά να πάρετε τον έλεγχο ενός υπολογιστή από απόσταση. Ο υπολογιστής αυτός μπορεί να είναι δικός σας ή ...
κάποιου φίλου που χρειάζεται άμεσα την βοήθειά σας. Η εγκατάσταση και χρήση του είναι δωρεάν για προσωπική χρήση. Η ρύθμιση του απλή. Αφού το εγκαταστήσετε και στους 2 υπολογιστές ζητάτε από το απομακρυσμένο pc τον κωδικό ID του όπου και τον περνάτε στο δεξιό κενό πεδίο του δικού σας. Στην συνέχεια πατάτε το connect to a partner και δίνετε το password του απομακρυσμένου υπολογιστή που θέλετε να μπείτε. Μετά από αυτό έχετε τον πλήρη έλεγχό του. Το πρόγραμμα δεν κόβεται από firewalls είναι απόλυτα ασφαλές (Δεν είναι κακόβουλο αφού γίνεται εις γνώση του 2ου υπολογιστή και το password αλλάζει μετά από κάθε χρήση) και δουλεύει το ίδιο καλά ακόμα και σε υπολογιστές πίσω από proxy's.
Aν το Anti-virus σας δείξει ένδειξη για ιό μην φοβηθείτε αφού θα είναι απλά μια λάθος εκτίμηση του Anti-virus σας το οποίο ανιχνεύοντας την δομή του προγράμματος το περνά ως επίθεση στον υπολογιστή σας, κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει αφού η σύνδεση γίνεται εις γνώση σας.
Συμβατό με: Όλες τις εκδόσεις Windows.
License: Δωρεάν εφαρμογή (Για προσωπική χρήση)
Filesize: 7,4 mb
Homepage: http://www.teamviewer.com

Κατεβάστε το απο ΕΔΩ

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.