Advertisement 1

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς 01-122 -- 15/02/2016

Την «dream team» των Ελλήνων ηθοποιών «έκλεισε» το Mega Κύπρου για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η Αθηνά Οικονομάκου, ο Μέμος Μπεγνής, ο Φίλιππος Σοφιανός και η σύζυγος του Χρήστου Λούλη, Έμιλυ Κολιανδρή, θα είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της καθημερινής δραματικής σειράς «Το Δαχτυλίδι της Φωτιάς». Η παραγωγή, που θα ενταχθεί -
σύμφωνα με πληροφορίες- στο πρόγραμμα και του Μega Ελλάδας, μάλλον από το Σεπτέμβριο του 2015.   Για τις ανάγκες της σειράς η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μέμος Μπεγνής θα ταξιδέψουν και στη Σαντορίνη, αφού εκεί θα εξελιχθεί ένα μεγάλο μέρος της ανατρεπτικής ιστορίας που αναμένεται να συγκλονίσει το νησί της Αφροδίτης.
Τα ατού της παραγωγής πάντως είναι ο σεναριογράφος και ο σκηνοθέτης της. Την υπόθεση υπογράφει ο Κώστας Βαζάκας, ο οποίος έχει δώσει στη μικρή οθόνη σειρές, όπως οι «Φιλοδοξίες», «Απαγορευμένη Αγάπη», «Απόσταση Αναπνοής», «Λατρεμένοι μου Γείτονες» και η Έλενα Χριστοφόρου. 

Τη σκηνοθεσία της σειράς έχει αναλάβει ο Χρήστος Δήμας, στενός συνεργάτης του Πάνου Κοκκινόπουλου στον «Κόκκινο Κύκλο», αλλά και σκηνοθέτης της επιτυχημένης κινηματογραφικής ταινίας «Η Νήσος».   Η σειρά θα έχει πολλά φλας μπακ, σασπένς και αγωνία και βάζει ακόμη ένα γερό λιθαράκι στη συνεργασία των ελληνικών και των κυπριακών τηλεοπτικών σταθμών για την παραγωγή αξιόλογων σειρών μυθοπλασίας.
Κυκλος 1ος

Αν καποιο επεισόδιο δεν παίζει παρακαλώ ενημερώστε μας.. εδω info105.8@gmail.com

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.