Advertisement 1

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ. 68 69 70 -- 05/03/2015

ΕΠ.68 : Περίληψη: Ο Χρηστίδης πλευρίζει την Ανθή σε μια προσπάθεια να της αποσπάσει πληροφορίες και την καλεί σε ραντεβού. Η Βάλια την αποτρέπει και οι δύο γυναίκες συγκρούονται. 

Η Νατάσα είναι διαρκώς δίπλα στον Ασίμ όμως εκείνος φοβάται ότι ο Ανδρέου μπορεί να την εντοπίσει. Την στέλνει να κρυφτεί στο ταβερνάκι των γονιών του, εκεί την υποδέχεται η
Αφροδίτη. Ο Χρήστος και η Μυρτώ μαθαίνουν τα νέα και ετοιμάζονται να πάνε στο νησί. Η 'Ελλη αιφνιδιάζεται από μια απρόσμενη επίσκεψη που δέχεται ενώ βρίσκεται στο θέατρο.

Η Μυρτώ και ο Χρήστος ταξιδεύουν για Σύρο και γρήγορα η ατμόσφαιρα μεταξύ τους φορτίζεται. Η Ανθή δέχεται να βγει με τον Χρηστίδη αλλά γρήγορα καταλαβαίνει τον σκοπό του ραντεβού τους. Ο Θησέας φλερτάρει με τη Λία αλλά βλέπει πως δεν είναι σαν όλα τ' άλλα κορίτσια της ηλικίας της κι αυτό τον ιντριγκάρει. Ο Ασίμ ζητάει από τον Χρήστο να φροντίσει τη Νατάσα κι εκείνος πάει να την βρει, χωρίς να ξέρει πως έχουν ξανασυναντηθεί. 
Ο Χρήστος θυμάται πως είχαν πρωτογνωριστεί με τη Νατάσα, αλλά εκείνη τον παρακαλάει να μην αποκαλύψει τίποτα στον Ασίμ. Η Βάλια αποφασίζει να ψάξει και να μάθει οποιαδήποτε πληροφορία για τον Φίλιππο. Η 'Ελλη ονειρεύεται μια ζωή μακριά απ' όλους κι όλα και ο Φίλιππος συμφωνεί μαζί της, όταν ξαφνικά ένα αναπάντεχο γεγονός τούς αναγκάζει να γυρίσουν γρήγορα σπίτι. Ο Πρίγκιπας δεν μπορεί να εντοπίσει τη Νατάσα και δίνει εντολή στον Νάσο να πάει στο πατρικό της. Η Βάλια προσπαθεί να αφυπνίσει την Ανθή ότι ο Χρηστίδης την πλησιάζει μόνο από συμφέρον, για να της αποσπάσει πληροφορίες. 
Η Ανθή πικραίνεται γιατί συνειδητοποιεί πως η Βάλια έχει δίκιο. Η Μυρτώ περνάει νοσταλγικές στιγμές στη Σύρο, καθώς θυμάται τον πατέρα της και ο Χρήστος τής συμπαραστέκεται. Γρήγορα όμως έρχονται στην επιφάνεια και οι δικές τους κοινές αναμνήσεις και η ατμόσφαιρα φορτίζεται συναισθηματικά.
Δειτε το εδω το βιντεο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 68
Δειτε το εδω το βιντεο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 69
Περίληψη: Η Νατάσα αποκαλύπτει στον Ασίμ πως έχει σκοτώσει άνθρωπο και ο Ανδρέου κρατάει στα χέρια του το χαρτί της ελευθερίας ή της καταδίκης της. Η Μυρτώ παραδέχεται πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Χρήστο. Η Νατάσα εξηγεί στον Ασίμ πως δεν έχει άλλη επιλογή απ' το να φύγει απ' τη χώρα και τον παρακαλάει να την ακολουθήσει. 
Η Ελένη συμβουλεύει τον Χρηστίδη να μην παίξει με τα συναισθήματα της Ανθής, γιατί θα 'ναι άδικο για την ίδια να την χρησιμοποιήσει για τη δουλειά του. Η Βάλια, με πλάγιο τρόπο, εξηγεί στην 'Ελλη πως αν βάλει τον έρωτα πάνω απ' τη δουλειά της, δεν θα 'χει καμία θέση δίπλα της. Η Λία δείχνει αποφασισμένη να μην τρέξει πίσω από τον Γιώργο και δείχνει πικραμένη από τη συμπεριφορά του. 
Η Μαρία συμβουλεύει τον Ασίμ να κοιτάξει τη ζωή του και να μην μείνει πίσω για χάρη της. Ο Φίλιππος επισκέπτεται τον γιατρό που τον ενημερώνει ότι ο όγκος του δεν έχει μεγαλώσει, όμως πρέπει να χειρουργηθεί αν θέλει να 'χει ελπίδες επιβίωσης. Ο Ασίμ δέχεται να φύγει με τη Νατάσα για το εξωτερικό, όμως ο Πρίγκιπας έχει σκοπό να ανατρέψει τα σχέδιά της...
Περίληψη: Ο Ανδρέου ειδοποιεί τον Λευτέρη πως ήρθε η ώρα να υπογράψουν τα συμβόλαια μεταβίβασης του εμπορικού, όμως ο Λευτέρης αντιδρά κι αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τα δικά του όπλα. Η Κλαίρη επισκέπτεται τα γραφεία της εκλογικής καμπάνιας και κλέβει την ιδέα του διαφημιστικού σποτ της Μυρτώς, παρουσιάζοντάς την για δική της. Ο Γιώργος ανακοινώνει στους δικούς του ότι θα τους ακολουθήσει στη Θεσσαλονίκη. 
Ο Λευτέρης απειλεί τη Βάλια πως αν δεν τον αφήσει ήσυχο ο Ανδρέου, θα μιλήσει στην αστυνομία για την παράνομη σχέση της με τον Νικηφόρο. Η Βάλια, αφόρητα πιεσμένη, περνάει στην αντεπίθεση. Η Μυρτώ σοκάρεται από το θράσος της Κλαίρης κι εξηγεί στον Χρήστο πως της έκλεψε την ιδέα, αλλά εκείνος δεν πείθεται, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν για μια ακόμη φορά. Ο Φίλιππος και η 'Ελλη ζουν τον έρωτά τους και εκείνος της προτείνει να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν μαζί. 
'Οταν εκείνη αρνείται, τότε της ζητάει να διαλέξει ανάμεσα σ' εκείνον και τη δουλειά της. Η Βάλια μιλάει ανοιχτά στον Πρίγκιπα και του αποκαλύπτει ότι ο Λευτέρης κάποτε την βίασε. Η 'Ελλη είναι διχασμένη ανάμεσα στον έρωτά της για τον Φίλιππο και τη δίψα να δικαιώσει τον θάνατο του πατέρα της. Ο Χρηστίδης εντοπίζει τον Θωμά και τον καλεί σε ανάκριση. Η Μυρτώ κατηγορεί τον Χρήστο ότι είναι τυφλός και δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι παντρεμένος με μια γυναίκα σαν την Κλαίρη. Ενώ η προσοχή όλων είναι στραμμένη στο debate του Κλέωνα και του Θησέα, οι δυο τους μαλώνουν άσχημα για μια ακόμη φορά. 
Η Βάλια βρίσκεται σε εξομολογητική διάθεση και νιώθει ανασφάλεια για το μέλλον, όμως η Ανθή δεν συμμερίζεται τις ανησυχίες της. Ο Φίλιππος κάνει μια τυχαία ανακάλυψη στο σπίτι της 'Ελλης.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.