Advertisement 1

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ 327 328 329 330 331 -- 03/04/2015

Επ.327 .: Η σύσκεψη των Ματθαίων με την Αναστασία στην Κύπρο, θα αποδειχθεί θυελλώδης, καθώς τα επιχειρήματα και οι απόψεις της Αναστασίας θα γίνουν δεκτά απ΄ όλους, με αποτέλεσμα να πυροδοτηθεί η οργή και η ζήλεια της Όλγας, με απρόβλεπτα
αποτελέσματα.

Ο Αχιλλέας με διάφορα τεχνάσματα και ψέματα, προσπαθεί να κρύψει από τη Μελίνα, την κατάσταση με την Αλεξάνδρα, αλλά οι φήμες έχουν φτάσει μέχρι τα Χανιά και φαίνεται αδύνατον πια να μην φτάσουν και στα αυτιά της Μελίνας. 
Η Δάφνη, στην Κύπρο, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ξεπεράσει την απιστία του Μάρκου, ο οποίος απεγνωσμένα την παρακαλάει να γυρίσει πίσω και να τον συγχωρέσει. 
Ο Νεκτάριος ανακαλύπτει μέρος από τα "μυστικά σχέδια" του Πάτροκλου στο κτήμα Δημοσθένους και η σύγκρουση μεταξύ τους θα είναι σφοδρή. Στο μεταξύ, ο Νεκτάριος προσπαθεί απεγνωσμένα να μάθει πού έχει πάει η Αντιγόνη και τα βάζει με τη Μελίνα. Ένα τηλεφώνημα που θα λάβει η Στεφανία στα Χανιά, θα προαναγγείλει μια καινούργια εξέλιξη στο θέμα της εξαφάνισης του Σήφη.
Το τηλέφωνο του Σήφη προς την Στεφανία, εξοργίζει την Αγγελική που του απαγορεύει την οποιαδήποτε επαφή με την κόρη του, χωρίς την έγκρισή της. Η Δάφνη πείθεται πως ο Αχιλλέας είναι πιστός στη Μελίνα και τον υποστηρίζει, ενώ την ίδια στιγμή η Αλεξάνδρα ομολογεί στη Δήμητρα ότι είναι ερωτευμένη με τον Αχιλλέα. 
Οι συνεχείς επαφές του Ματθαίου με την Αναστασία, πικραίνουν αλλά και θυμώνουν την Όλγα, κάνοντάς την να στραφεί εναντίον του. Στο μεταξύ η γιαγιά Ανδριανή αναλαμβάνει με μεγάλη προθυμία ν’ αποκαταστήσει την Πανίτσα. Ο Μανωλιός βρίσκει την διεύθυνση ενός καφενείου στη πλάκα όπου συχνάζει ο Σήφης. 
Ο Πάτροκλος, βλέποντας την Δήμητρα να υποφέρει εν όψει του γάμου του, δε θα διστάσει να τα τινάξει όλα στον αέρα. 
Ο Αχιλλέας, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για την Αλεξάνδρα, της προσφέρει δώρο ένα κόσμημα.. την απόδειξη αγορά του όμως, βρίσκει τυχαία η Μελίνα και τα πράγματα περιπλέκονται.
Η Βασιλική έχει αποφασίσει να μιλήσει στη Μελίνα για τις υποψίες της γύρω από τις κρυφές ψυχαναλύσεις ανάμεσα στον Αχιλλέα και την Αλεξάνδρα, ενώ και η Δήμητρα από την πλευρά της πιέζει τον Αχιλλέα να πάει σε άλλη ψυχολόγο. 
Ο Ματθαίος βγαίνει με την Αναστασία για φαγητό και η Όλγα έξω φρενών, αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο εξόντωσης των Ματθαίων. 
Ο Μάρκος αποφασίζει να μην ξαναπάρει τη Δάφνη τηλέφωνο, ενώ στο μεταξύ το προξενιό που κάνει η γιαγιά Ανδριανή στην Πανίτσα, αποδεικνύεται φιάσκο με πολύ γέλιο, καθώς ο υποψήφιος "γαμπρός" κρύβει ένα μυστικό. Ο Πάτροκλος και η Άννα μπαίνουν στην τελική ευθεία για τον γάμο τους και η Δήμητρα προσπαθεί να κρύψει τα βαθύτερα συναισθήματά της και την απόγνωσή της. 
Ο Παύλος μαθαίνει από τον Μανωλιό πού συχνάζει ο Σήφης και πηγαίνει στην Αθήνα ξανά, προκειμένου να τον βρει. Ο Νεκτάριος φεύγει για τα Χανιά για να βρει την Αντιγόνη και να την πείσει να μη διαλύσει τη σχέση τους.
Το κόσμημα που πιστεύει η Μελίνα πως αγοράστηκε σαν δώρο-έκπληξη από τον Αχιλλέα για εκείνη, δεν φτάνει ποτέ στα χέρια της, δημιουργώντας της απορίες αλλά κι αναστάτωση. Ο ερχομός του Νεκτάριου στα Χανιά, αναστατώνει εκ νέου την Αντιγόνη. 
Η Δάφνη, σίγουρη ότι ο Μάρκος πήγε για γυναικοδουλειές στην Αθήνα, εμπιστεύεται την γιαγιά Ανδριανή για το πώς θα του μαζέψει τα χαλινάρια.. δια παντός. Οι προετοιμασίες του γάμου του Πάτροκλου συνεχίζονται. Οι Ματθαίοι ξαφνιάζονται όταν διαπιστώνουν πως κινδυνεύουν να χάσουν το κτήμα Δημοσθένους. 
Στο μεταξύ ο Διαμαντής εξοργίζεται μαθαίνοντας ότι ο Παύλος κι ο Μάρκος κινήθηκαν πριν απ’ αυτόν και ψάχνουν τον Σήφη στην Αθήνα, ενώ την ίδια στιγμή ο Ορέστης προσπαθεί να παραπλανήσει τους δυο άντρες ώστε να χάσουν τα ίχνη του Σήφη ανεπιτυχώς όμως. Η Μελίνα αιφνιδιάζει τον Αχιλλέα ρωτώντας τον ευθέως για ποια προοριζόταν το κόσμημα που έχει αγοράσει!
Ο Αχιλλέας θα προσφέρει το κόσμημα στη Μελίνα και οι αμφιβολίες της θα διαλυθούν. Η Βασιλική όμως ακούει την αλήθεια, από την ίδια την Αλεξάνδρα.. Ο Παύλος παίρνει την απόφαση να πάει και να μιλήσει στο Σήφη, τώρα που τον ανακάλυψε στην Αθήνα. Πατέρας και γιός θα συναντηθούν για άλλη μία φορά! Ο Νεκτάριος και ο Διαμαντής έχουν μια πολύ συγκινητική στιγμή.. 
Η Δήμητρα είναι έξω φρενών και τα βάζει με όλους, αφού πιστεύει ότι την κοροϊδεύουν και καλύπτουν το Νεκτάριο και την Αντιγόνη η ίδια δεν θεωρεί τυχαίο γεγονός την απουσία των δύο. Ο Πάτροκλος απειλεί τον Χρήστο ώστε να μην μιλήσει στο Ματθαίο για τα σχέδια καταστροφής, του Διαμαντή εκείνος όμως δεν πτοείται. 
Σε μεγάλη σύγκρουση όμως έρχεται και ο Χρήστος με την Όλγα αφού πιστεύει ότι σκοπός της αδερφής του είναι να εκδικηθεί τον Ματθαίο.. Η Δάφνη με την βοήθεια την Κωνσταντίνας, προκειμένου να αφυπνίσει τον Μάρκο.. της ζητά να του πει ψέματα, ότι έχει ήδη ξεκινήσει ένα ρομαντικό ειδύλλιο με έναν μεγαλοδικηγόρο της Κύπρου. 
Ο Μηνάς γίνεται έξαλλος όταν παίρνει πρόσκληση για τον γάμο του Πάτροκλου και τα βάζει με την Βασιλική. 
Η Ευρυδίκη φροντίζει να ενημερώσει τη Δήμητρα για όσα έμαθε για την Αντιγόνη. Η Αναστασία στην προσπάθεια της να διασχίσει το δρόμο με το παιδί έξω από τα γραφεία των Ματθαίων, κοιτάει προς τη λάθος κατεύθυνση και ένα αυτοκίνητο τους κτυπά σοβαρά..

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.