Advertisement 1

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ. 80 81 82 83 84 -- 31/03/2015

ΕΠ.80 --Η Μυρτώ ξεκαθαρίζει στον Θησέα πως από εδώ και πέρα θα του κάνει τη ζωή δύσκολη. Ο Φίλιππος μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παρελθόν της Έλλης και αποφασίζει να της σταθεί. Ο Χρηστίδης ζητάει από την Ανθή να του μιλήσει για τη Βάλια, αλλά εκείνη αποφεύγει την κουβέντα. 

Ο Χρήστος ζητάει από την Κλαίρη χρόνο, για να
ξαναβρούν τις ισορροπίες τους, αλλά δείχνει ζορισμένος για το θέατρο που αναγκάζεται να της παίξει. Η Λία ανακοινώνει στην Ερμιόνη ότι θα φύγει από το σπίτι και θα μείνει με τον φίλο της, χωρίς να της εξηγεί ποιός είναι. Η Μυρτώ καλεί τον Κλέωνα στο γραφείο της και ζητάει πληροφορίες για τον Θησέα και η κουβέντα καταλήγει με πολύ δυσάρεστες αποκαλύψεις για το προφίλ του νέου Δημάρχου. Ο Χρήστος δέχεται την επίσκεψη ενός νέου πελάτη που είναι αποφασισμένος να τα βάλει με τον Υπουργό Οικονομικών.
Η Βάλια, ζορισμένη από τις εξελίξεις, νιώθει την ανάγκη να μιλήσει στην Έλλη για όσα συνέβησαν, αλλά το μετανιώνει. Η Αφροδίτη γυροφέρνει τον Λευτέρη, δείχνοντας ότι έχει κάποιο σχέδιο στο μυαλό της.
Η Μυρτώ μιλάει στον Χρήστο για όσα έμαθε για τον Κλέωνα κι ενώ εκείνος θέλει ν’αντιδράσει επιθετικά, εκείνη τον συγκρατεί και του αποκαλύπτει το σχέδιό της. Του προτείνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του, για να τον πολεμήσουν με τα δικά του όπλα. Ο Φίλιππος παίρνει μιαν απόφαση ζωής και θανάτου. Ο Μάριος καταφέρνει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη του Χρηστίδη και τον ξαναβάζει στην υπόθεση του Πρίγκιπα. Η Έλλη προσπαθεί να ψαρέψει τη Βάλια για να μάθει αν την είδε το βράδυ στο νεκροταφείο και με ανακούφιση διαπιστώνει ότι το μυστικό της είναι ακόμα καλά κρυμμένο. Η Μυρτώ μιλάει στον Χρήστο για το σχέδιό της ενάντια στον Θησέα και του εξηγεί πως στην αρχή θα το παίξει σύμμαχός του και μετά θα τον εκθέσει στα κανάλια. Ο Λευτέρης προσπαθεί να πείσει την Αφροδίτη πως έχει μετανιώσει κι εκείνη δείχνει να κάμπτεται. Ο Θησέας βρίσκει στην Κλαίρη μια νέα σύμμαχο, αγνοώντας ότι ο Χρήστος και η Μυρτώ συνεργάζονται και παράλληλα ζουν τον παράνομο έρωτά τους. 
Η Ερμιόνη ανησυχεί για τη νέα σχέση της Λίας και την πιέζει να της μιλήσει, αλλά εκείνη αρνείται. Μαζεύει τα πράγματά της και φεύγει από το σπίτι. Στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο, ο Χρήστος και η Μυρτώ συγκρούονται για τα μάτια του κόσμου, κυρίως για να πείσουν την Κλαίρη και τον Θησέα πως είναι εχθροί κι αντίπαλοι. Ο Χρηστίδης, ανήσυχος για την εξαφάνιση του Θωμά, ανακαλύπτει πως η τελευταία κλήση που έκανε ήταν προς τη Βάλια και τον ζώνουν οι υποψίες για την εμπλοκή της. Γρήγορα ανακαλύπτει ότι η συνάντησή τους είχε προγραμματιστεί στο νεκροταφείο κι επισκέπτεται τον χώρο με μια ομάδα σήμανσης. Ο Φίλιππος προσπαθεί να φτιάξει το κέφι της Έλλης και την πηγαίνει σ’ένα ξεχωριστό μέρος για κείνον. Η ομάδα σήμανσης ανακαλύπτει αίμα στον τάφο του Νικηφόρου και οι υποψίες του Χρηστίδη επιβεβαιώνονται. Βρίσκει όμως κι ένα κομμάτι ύφασμα που του θυμίζει το φόρεμα που φορούσε η Βάλια στη δεξίωση. Η Λία ανακοινώνει στον Θησέα πως μετακόμισε σπίτι του κι εκείνος κρύβει τη δυσφορία του και της ζητάει να βγουν να το γιορτάσουν. Ο Λευτέρης πέφτει στην παγίδα της Αφροδίτης
Η Αφροδίτη κάνει έρωτα με τον Λευτέρη αλλά μετά τον ξεφτιλίζει με τον χειρότερο τρόπο. Ο Χρήστος υποψιάζεται ότι η Λία τα ’χει μπλέξει με τον Θησέα, αλλά δεν λέει τίποτα στην Ερμιόνη. Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τον Χρηστίδη να μην μιλήσει στην Ανθή για την έρευνά τους γιατί δεν την εμπιστεύεται. Η Έλλη αφήνεται όλο και περισσότερο στη γοητεία του Φίλιππου και για πρώτη φορά αφήνει να βγει στην επιφάνεια η ευαίσθητη πλευρά της. Ο Ασίμ αποκαλύπτει στον Χρήστο και τη Μυρτώ την αλήθεια για το πραγματικό πρόσωπο του Πρίγκιπα και του εξηγεί πως αυτός έστειλε τον Λευτέρη στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, ο Πρίγκιπας ενημερώνει τη Βάλια πως ο Χρηστίδης είναι στα ίχνη της. 
Όταν μαθαίνει πως η Ανθή έφυγε από το σπίτι, γίνεται έξαλλος και ξεκαθαρίζει στη Βάλια πως η βοηθός της πρέπει να βγει από τη μέση, πριν τους κάψει. Ο Ασίμ μιλάει ανοιχτά στον Χρήστο και τη Μυρτώ για τη Νατάσα καθώς και γιατί την απειλεί ο Πρίγκιπας και τους παρακαλεί να μην σκαλίσουν άλλο την υπόθεση, γιατί θα της κάνει κακό. Η Μυρτώ δεν αργεί να συνδυάσει τα γεγονότα και συνειδητοποιεί πως πίσω από τη χρηματοδότηση της παράταξης βρίσκεται ο Ανδρέου. Ο Χρηστίδης προτείνει στην Ανθή να μείνει σπίτι του. Ο Χρήστος ζητάει από τη Μυρτώ να το σκάσουν για ένα διήμερο και να ζήσουν τον έρωτά τους. Παραδομένη στον έρωτά της είναι και η Έλλη, που ζει στιγμές πάθους με τον Φίλιππο. Ο Σάκης παρακολουθεί τη Νατάσα και τη βιντεοσκοπεί στην αγκαλιά του Ασίμ. Η Ελένη αντιδρά στην συγκατοίκηση του πατέρα της με την Ανθή και μαλώνουν. Ο Χρήστος αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Τηλέμαχου, σε μια πολύ ιδιαίτερη και περίεργη δίκη. Ο Ασίμ προτείνει στη Νατάσα να κλέψουν το όπλο του φόνου και να εξαφανιστούν. Ο Πρίγκιπας ζητάει από τον Μάριο να ερευνήσει τα πάντα για το παρελθόν του Χρηστίδη, χωρίς να ξέρει ότι ο αστυνόμος είναι ήδη στη Βάλια και την στριμώχνει για τον φόνο του Θωμά. Την ίδια ώρα, η Ανθή βρίσκεται μπροστά σ’ένα τεράστιο δίλημμα…
Ο Χρηστίδης στριμώχνει τη Βάλια για απαντήσεις σχετικά με το βράδυ του φόνου του Θωμά, αλλά εκείνη αρνείται ότι τον συνάντησε. Την απειλεί πως θα γυρίσει με ένταλμα έρευνας και θα διαλευκάνει την υπόθεση, γεγονός που ανησυχεί τη Βάλια. Την ίδια ώρα, η Ελένη υποψιάζεται ότι η Ανθή συνεργάζεται ακόμα με τη Βάλια και την προειδοποιεί ότι θα παρακολουθεί κάθε της βήμα. 
Ο Μάριος συμβουλεύει τον Διοικητή να κόψει τον αέρα του Χρηστίδη, γιατί θα έχουν μπελάδες. Ο Χρήστος αποφασίζει να πάει στη Σύρο και να μιλήσει ανοιχτά με τον Λευτέρη, απογοητεύοντας τη Μυρτώ που πίστευε ότι θα περνούσαν μαζί το διήμερο. Ο Θησέας ζητάει τη βοήθεια της Μυρτώς για μια συνέντευξη σχετικά με την ανάπλαση κι εκείνη επωφελείται την ευκαιρία και του στήνει την πρώτη της παγίδα. Η Ανθή επισκέπτεται τη Βάλια με σκοπό να την προειδοποιήσει ότι ο Χρηστίδης είναι στα ίχνη της, όμως το μετανιώνει και της δηλώνει πως η σχέση τους έληξε οριστικά. Η Έλλη, που παρακολουθεί τη συζήτηση, πλησιάζει την Ανθή με σκοπό να μάθει τι έχει γίνει, χωρίς να ξέρει πως την ίδια ώρα ο Φίλιππος προχωράει τη διαδικασία της επέμβασης. Η Έλλη αποκαλύπτει στην Ανθή πως σκοπεύει να εγκαταλείψει τη Βάλια, αλλά της ζητάει να το κρατήσει μυστικό. Ο Ασίμ ενοχλείται από την επικοινωνία της Νατάσας και του Σάκη και της ζητάει να κρατηθεί μακριά του μέχρι να πάρουν το όπλο του φόνου και να εξαφανιστούν. Ο Χρηστίδης ανακαλύπτει πως το κομμάτι ύφασμα που είχαν βρει στο νεκροταφείο εξαφανίστηκε. Η Ελένη κατηγορεί την Ανθή ότι το πήρε και ο Χρηστίδης νιώθει προδομένος. Ο Ανδρέου συμβουλεύει τη Βάλια να διορθώσει το φόρεμα  και της εξηγεί πως αν το σχέδιό του πετύχει, τότε σύντομα θ’απαλλαγούν οριστικά από τον Χρηστίδη.
Η Ελένη κατηγορεί την Ανθή ότι πήρε το κομμάτι του υφάσματος που βρέθηκε στο νεκροταφείο και ο Χρηστίδης νιώθει προδομένος. Ο Ανδρέου συμβουλεύει τη Βάλια να διορθώσει το φόρεμα  και της εξηγεί πως αν το σχέδιό του πετύχει, τότε σύντομα θ’απαλλαγούν οριστικά από τον Χρηστίδη. Ο Φίλιππος και η Έλλη ονειρεύονται ένα κοινό μέλλον, καθώς η Έλλη δεν υποψιάζεται την κατάστασή του. 
Ο Χρήστος φτάνει στο νησί και μιλάει ανοιχτά στον Λευτέρη για τον Πρίγκιπα. Η Ανθή παραδέχεται πως εκείνη πήρε το ύφασμα, αλλά δεν μίλησε στη Βάλια γι’αυτό, όμως η εμπιστοσύνη του Χρηστίδη έχει ήδη κλονιστεί. Η Κλαίρη συμμαχεί με τον Θησέα πίσω από την πλάτη του Λευτέρη, ενώ η εμφάνιση της Λίας στο γραφείο του υποψιάζει την Κλαίρη για τη σχέση τους. Σύντομα επιβεβαιώνει τις υποψίες της. Ο Μάριος σκαλίζει το παρελθόν του Χρηστίδη κι ανακαλύπτει πως είχε πρόβλημα με το αλκοόλ. Ο Λευτέρης μιλάει ανοιχτά στον Χρήστο για τις βρομιές με τον Ανδρέου κι εκείνος τον πιέζει να μάθει τι σχέσεις έχει με τον Θησέα. Η Λία πιέζει τον Θησέα για τη σχέση τους με αποτέλεσμα να την διώξει από το σπίτι του, δήθεν για το καλό τους. Η Ανθή απολογείται στον Χρηστίδη για το λάθος της κι ενώ είναι έτοιμη να φύγει, εκείνος ανατρέπει τα δεδομένα και καταλήγουν στο κρεβάτι. Ο Χρήστος λαμβάνει ένα περίεργο μήνυμα, αλλά δεν υποψιάζεται ότι ο αποστολέας του είναι η Μυρτώ, που έχει έρθει κι αυτή στο νησί. 
Η Κλαίρη πλησιάζει με φιλική διάθεση τη Λία, της εξηγεί πως ξέρει για τη σχέση της με τον Θησέα και υπόσχεται να την καλύψει αρκεί να συμμαχήσει μαζί της εναντίον του Λευτέρη. Η Λία δέχεται. Η Νατάσα στήνει παγίδα στον Σάκη και ετοιμάζεται να πάρει το όπλο, με την βοήθεια του Ασίμ. Ο Χρήστος και η Μυρτώ ενδίδουν στον έρωτά τους και ζουν μια μαγική βραδιά μακριά από όλους. Ο Ασίμ μπαίνει στο άβατο, αλλά το όπλο δεν είναι πια εκεί.

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.