-->

Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ. 85 86 87 -- 30/03/2015

Επ. 85.:Ο Χρηστίδης παρακαλεί την Ανθή να του μιλήσει για το παρελθόν της Βάλιας κι εκείνη του υπόσχεται ότι θα του τ’αποκαλύψει όλα μόλις είναι έτοιμη. Ο Μάριος ενημερώνει τον Πρίγκιπα για το πρόβλημα του Χρηστίδη κι εκείνος τελειοποιεί το σχέδιό του. 

Ο Θησέας δίνει τη συνέντευξη τύπου και ρεζιλεύεται. Δεν θ’αργήσει να συνειδητοποιήσει
την παγίδα της Μυρτώς. Ο Ανδρέου αποκαλύπτει στους μπράβους του το σατανικό σχέδιό του εναντία στον Χρηστίδη. Η Βάλια ζητάει τη βοήθεια του Ανδρέου για να εντοπίσει τον Φίλιππο και να τον απομακρύνει από τη ζωή της Έλλης.
Ο Ανδρέου υποψιάζεται ότι η Νατάσα μπήκε στο γραφείο του κι έψαξε τα πράγματά του, αλλά ο Σάκης τον διαβεβαιώνει ότι την παρακολουθούσε συνέχεια και δεν πλησίασε καθόλου. Η Λία ακολουθεί τη συμβουλή της Κλαίρης κι αρχίζει να αποφεύγει τον Θησέα, ενώ η Ερμιόνη νιώθει τη μοναξιά του σπιτιού να την πλακώνει. 
Ο Χρήστος και η Μυρτώ ετοιμάζονται να φύγουν από τη Σύρο, ενώ ο Λευτέρης περιμένει να χαιρετήσει τον γιο του στο λιμάνι. Η Μυρτώ καταφέρνει και κρύβεται την τελευταία στιγμή. Ο Θησέας εξηγεί στην Κλαίρη πως πίσω από το φιάσκο της συνέντευξης τύπου βρίσκεται η Μυρτώ. Η Κλαίρη αξιοποιεί την εμπιστοσύνη που της δείχνει και του εξομολογεί πως ξέρει για τη σχέση του με τη Λία. Για να κρατήσει το στόμα της κλειστό, του ζητάει να’χει το νου του στη Μυρτώ και τον Χρήστο.
Το Επεισόδιο 85 της σειράς ΕΔΩ
Το Επεισόδιο 86 της σειράς ΕΔΩ
Η Μυρτώ παραδέχεται στον Θησέα πως αυτή του την έστησε και πως από εδώ και πέρα θα γίνει η σκιά του. Η Έλλη σώζει τη ζωή της Βάλιας, όταν κατά τη διάρκεια της πρόβας, μια σανίδα ξεκολλάει από το σκηνικό και πέφτει στη σκηνή. Ο Ανδρέου παρακολουθεί τον Φίλιππο και ειδοποιεί τη Βάλια ότι είναι πια του χεριού τους. 
Ο Χρήστος τα’χει βρει σκούρα με τον νέο του πελάτη, τον Τηλέμαχο, ενώ η Μυρτώ, αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Υπουργού χωρίς να ξέρει ότι ο αντίδικος θα’ναι ο Χρήστος. Η Βάλια εμφανίζεται στο σπίτι της Έλλης και δωροδοκεί τον Φίλιππο για να βγει από τη ζωή της. Εκείνος αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι της. Στην αρχή παριστάνει τον δύσκολο, αλλά σταδιακά υποκρίνεται ότι πέφτει στην παγίδα της και παίρνει το ποσό. 
Η Ελένη προτείνει στον Χρηστίδη να ξαναχρησιμοποιήσουν τη Ρέα για να στήσουν παγίδα στον Ανδρέου. Η Ερμιόνη νιώθει έντονες ζαλάδες, μα δεν το λέει σε κανέναν. Ο Χρήστος συνεχίζει να ρίχνει στάχτη στα μάτια της Κλαίρης για την σχέση του με τη Μυρτώ. Ο Γιώργος εμφανίζεται στη σχολή της Λίας και την παρακαλάει να τον ακούσει. Την ίδια ώρα φτάνει και ο Θησέας και η Λία εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να τον κάνει να ζηλέψει.
Το Επεισόδιο 87 της σειράς ΕΔΩ
Η Μυρτώ μαθαίνει για τη σχέση της Ανθής και του Χρηστίδη και της προτείνει να τη ζήσει και να μην κοιτάξει πίσω. Η Βάλια προτείνει στην Έλλη να περάσουν μια μέρα μαζί, παραξενεύοντάς την. Όταν ο Φίλιππος τής αποκαλύπτει την αλήθεια για τη δωροδοκία, αντιλαμβάνεται το σχέδιό της. Ο Γιώργος κατηγορεί τη Λία ότι επέλεξε τον Θησέα για τα λεφτά του και της ξεκαθαρίζει πως δεν θα την ξαναενοχλήσει. Ο Χρήστος στήνει ολόκληρη παράσταση στην Κλαίρη, για να φύγει μέσα στη νύχτα και να πάει να συναντήσει τη Μυρτώ. 
Ο Ανδρέου προχωράει το σχέδιο με τον Χρηστίδη και εξηγεί στον Μάριο πως δεν θα δεχτεί λάθη, ο Χρηστίδης πρέπει και πάλι να εθιστεί στο αλκοόλ. Ο Ασίμ τρυπώνει στο δωμάτιο της Νατάσας, αλλά για κακή τους τύχη ο Ανδρέου επιστρέφει νωρίς στο σπίτι Ο Ανδρέου μπαίνει στο δωμάτιο της Νατάσας, ενώ ο Ασίμ κρύβεται στο μπάνιο. Την αναγκάζει να κάνουν έρωτα κι εκείνη υποκύπτει γεμάτη απόγνωση. Η Μυρτώ και ο Χρήστος περνούν τρυφερές και ρομαντικές στιγμές στο σπίτι της, όταν ξαφνικά επιστρέφει η Βάλια. Η Μυρτώ καταφέρνει να καλύψει την παρουσία του Χρήστου κι απτόητοι συνεχίζουν να ζουν τον έρωτά τους. 
Η Νατάσα νιώθει φθηνή και παίρνει μια απόφαση που νομίζει πως θα την βγάλει από το τέλμα. Ο Ανδρέου παραλαμβάνει το άοσμο αλκοόλ και το σχέδιο για τον εθισμό του Χρηστίδη μπαίνει σε εφαρμογή. Ο Χρηστίδης εξηγεί στην Ελένη πως το σχέδιο με τη Ρέα είναι παρακινδυνευμένο, αλλά εκείνη επιμένει να το προχωρήσουν. Τότε της προτείνει να χρησιμοποιήσουν τη Μυρτώ σαν δόλωμα, για να μην καρφωθούν στον Πρίγκιπα. 
Η Ελένη πιστεύει πως η Μυρτώ είναι καθαρή, ενώ ο Χρηστίδης δείχνει σίγουρος ότι αυτή και η Βάλια είναι συνεργάτες. Ο Χρήστος αποφασίζει να μιλήσει στην Κλαίρη για τη σχέση του με τη Μυρτώ και να διαλύσει τον γάμο. Η απομάκρυνση της Λίας έχει στοιχίσει στην Ερμιόνη και ο Χρήστος τής ζητάει να μαζευτεί και να ρίξει τους τόνους. Τα δύο αδέλφια μαλώνουν. Η Έλλη εξομολογείται στον Φίλιππο πως το βράδυ της πρεμιέρας θα πει την αλήθεια στη Βάλια και μετά θα το σκάσει μαζί του..

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας