-->

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

THE VOICE GREECE (s2) ΕΠ.05 -- 21/03/2015

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΓΚΑΣ

Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε και φέτος στο "THE VOICE"!
Για άλλη μια φορά φέτος, μόνο οι πιο ταλαντούχοι θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στο ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Μόνο οι καλύτεροι μπορούν να συνεχίσουν, να κατακτήσουν το stage και την κορυφή! Για το λόγο αυτό, τουςυποψήφιους θα αναλάβουν να αξιολογήσουν, να
εκπαιδεύσουν και να καθοδηγήσουν, 4 από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, οι οποίοι εκπροσωπούν ένα ευρύ μουσικό φάσμα.
THE VOICE GREECE (s2) ΕΠ.05 -- 21/03/2015
Στη θέση των "Coaches" θα είναι και φέτος: ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Μιχάλης/Stavento και η Μελίνα Ασλανίδου.
Δέσποινα Βανδή
Η Δέσποινα Βανδή είναι η Winner Coach του πρώτου The Voice of Greece και κορυφαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια. Με10 άλμπουμς που ξεπερνούν σε πωλήσεις το 1.000.000, είναι μία από τις εμπορικότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες. Έχει περισσότερες από 10 διεθνείς κυκλοφορίες και συνολικά 25 βραβεία. Το 2000 βραβεύτηκε από τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας Virgin Megastores Richard Branson, για την επιτυχία του cd-single Υποφέρω, ως το πιο εμπορικό cd-single όλων των εποχών στην Ελλάδα. Το 2002 τιμήθηκε στο διαγωνισμό του World Music Awards στο Μόντε Κάρλο με το βραβείο για τις μεγαλύτερες πωλήσεις. 
Μελίνα Ασλανίδου
Η σχέση της με τη μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, με τη συμμετοχή της σε χορωδίες. Σταθμοί στην καριέρα της ήταν η ερμηνεία στο τραγούδι των Λευτέρη Παπαδόπουλο και Μίμη Πλέσσα "Τι σου κανα και πίνεις" (2001) και το "Ναι θα πω" σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου (2002). 

Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως: τον Λευτέρη Παπαδόπουλου, τον Αντώνη Βαρδή, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Γιώργο Νταλάρα, τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Λίνα Νικολακοπούλου, τον Νίκο Αντύπα, τον Γιάννη Σπάθα, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Χρήστο Νικολόπουλο, τη Γλυκερία, τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Στέφανο Κορκολή, τον Μανώλη Φάμελλο, τον Τάκη Μπουγά, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Ορφέα Περίδη, τον Κώστα Μακεδόνα, τον Δημήτρη Μπάση, τον Αντώνη Ρέμο και πολλούς ακόμα.Το 2014 η Μελίνα Ασλανίδου κυκλοφόρησε τη νέα της δισκογραφική δουλειά "Μελίνα" από τη Heaven, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα γίνεται χρυσή.
Μιχάλης Stavento
Το 2004 η ελληνική δισκογραφία γνωρίζει ένα group που κάνει αίσθηση από την πρώτη στιγμή, τους Stavento. Ο Μιχάλης υπήρξε το ένα μέλος του group που ένωσε ποικίλα μουσικά είδη και κατάργησε τις μουσικές ταμπέλες, δίνοντας νέα πνοή στην ελληνική εναλλακτική μουσική σκηνή. Με πολλά τραγούδια που χαρακτηρίστηκαν ως "επιτυχία της χρονιάς" και συνεργασίες με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως: η Έλενα Παπαρίζου, η Σμαράγδα Καρύδη, η Πάολα, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Κώστας Τουρνάς, ο Κώστας Χατζής, οι ΟΝΙΡΑΜΑ, οι C-Real, η Ήβη Αδάμου, η Ραλλία Χρηστίδου, η Τάμτα, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Δήμος Αναστασιάδης, οι Professional Sinnerz, η Indila, ενώ έχει γράψει στίχους με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο!


Αντώνης Ρέμος
Ο κορυφαίος σύγχρονος Έλληνας τραγουδιστής γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Επέστρεψε στην Ελλάδα σε ηλικία 12 ετών. Από το 1996 έως και σήμερα, έχει κυκλοφορήσει 10
προσωπικά albums, 4 Live albums και έχει κάνει αμέτρητες συμμετοχές. Όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει πολύ-πλατινένιοι, ενώ οι live εμφανίσεις του σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι πάντα Sold Out.Έχει επανειλημμένα βραβευτεί από τα μουσικά βραβεία MAD καθώς και από τα επίσημα βραβεία ΑΡΙΩΝ στο παρελθόν.

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας