Advertisement 1

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Ερείπιο το κολυμβητήριο που κόστισε πάνω από 1 εκατ. ευρώ και δε λειτούργησε ποτέ!

Ηράκλειο: Εικόνας διάλυσης παρουσιάζει το κολυμβητήριο στην πρώην Αμερικάνικη Βάση των Γουρνών, το οποίο κατασκευάστηκε το 2001 με κόστος πάνω από 1 εκατ. ευρώ (400 εκατ. δραχμές, τότε).  Τότε ήταν ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο, ολυμπιακών διαστάσεων κολυμβητήριο. Σήμερα είναι ένα ερείπιο.


Το συγκεκριμένο κολυμβητήριο παρά το μεγάλο κόστος του, ουσιαστικά δε λειτούργησε ποτέ.
Τις εικόνες από το κολυμβητήριο - ερείπιο βιντεσκόπησε ο Νίκος Σαράντος και ανέβασε το βίντεο στο youtube, με μερικές πληροφορίες:

"Το έργο που κατασκευάστηκε στην πρώην Αμερικάνικη βάση των Γουρνών το 2001, με χρήματα από Ευρωπαϊκά κονδύλια και στοίχισε περίπου 400 εκατομμύρια δραχμές, δηλαδή κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ, ουσιαστικά δεν εγκαταλείφθηκε ποτέ, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΟΤΕ !!!!

Ούτε η τότε Νομαρχία ούτε η Γ.Γ Αθλητισμού ούτε καν οι επερωτήσεις στην βουλή από βουλευτές της περιοχής, μπόρεσαν να κάμψουν την δύναμη της γραφειοκρατίας σε σημείο που ακόμα και σήμερα το έργο είναι «ορφανό» και δεν ξέρει κανείς σε ποια υπηρεσία ανήκει!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όσο παραμένει σε αυτή την κατάσταση, θα είναι ένα μνημείο γραφειοκρατίας και αδιαφορίας που «φωνάζει» μία απάντηση στο ερώτημα ¨Πώς τα καταφέραμε και φτάσαμε στην κατάσταση που είμαστε σήμερα...''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.