Advertisement 1

Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 142 143 144 -- 09/04/2015

ΕΠ.143 .:Η Ρουμπίνη τρομοκρατημένη από τις εξελίξεις μετά το άνοιγμα της διαθήκης του Γιώργου, απευθύνεται στον Μάξιμο κι αυτός υπόσχεται ότι θα την βοηθήσει να παλέψει με τους ανθρώπους παιδιού της. 

Ο Μάξιμος ζητάει τη βοήθεια του Δημήτρη και τα στοιχεία τους οδηγούν στο σπίτι του Μάξιμου, όπου βρίσκουν τις κάμερες και τα μικρόφωνα που είχε τοποθετήσει η Μυρτώ. Έξαλλος ο
Μάξιμος την κατηγορεί και της ζητάει εξηγήσεις.. Ο Δημήτρης γίνεται εξωφρενών με την Ιωάννα λόγω του Αποστόλη, και της τα λέει επιτέλους έξω απ' τα δόντια.

Ο Ευθυμίου, αποφασίζει να επισκεφθεί την Παυλίνα στο σπίτι της και την απειλεί ανοιχτά. Η Παυλίνα τρομοκρατείται. Στο εργοστάσιο, ο Μιχαήλ πιάνει την Ιωάννα με τον Αποστόλη σε μια άκρως παρεξηγήσιμη στιγμή, που τον φέρνει σε δύσκολη θέση.
Η Μυρτώ αρνείται κατηγορηματικά ότι αύτη έβαλε τις κάμερες στο διαμέρισμα του Μάξιμου, παρόλ’ αυτά εκείνος την απολύει. 
Αυτή η συγκυρία τον προϊδεάζει με αποτέλεσμα να ψάξει και να βρει τις κάμερες και στο σπίτι της Ρουμπίνης. Ταυτοχρόνως η Παυλίνα πανικόβλητη ενημερώνει τον Μάξιμο για την επίσκεψη του Ευθυμίου και εκείνος την συμβουλεύει να μην πει τίποτα στην Ρουμπίνη. 
Παράλληλα η συνάντηση του με την Ιωάννα και τον Αποστόλου κάνει τον Δημήτρη να ζηλέψει, ενώ ο Ηρόδοτος αναλαμβάνει να βοηθήσει την Βίκυ να συνέλθει. 

Τέλος η Ρουμπίνη δέχεται επίθεση από δύο άγνωστους άντρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.