Advertisement 1

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ρουά Ματ Επ. 151 152 153 -- 23/04/2015

ΕΠ.151.:Η αστυνόμος Μαρία μαθαίνει ότι οι γονείς του Γιώργου έχουν πεθάνει εδώ και πέντε χρόνια και αρχίζει να ερευνά τη μυστήρια υπόθεση της Ρουμπίνης. 

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ που έχει μάθει για το χαστούκι, πιάνει τη Βίκυ και της λέει να μαζευτεί και επίσης ότι σκοπεύει να συζήσει με την Παυλίνα! Η Ρουμπίνη παίρνει την απόφαση
να πουλήσει το σπίτι του Γιώργου και να αγοράσει ένα διαμέρισμα στο κέντρο.. Η Ιωάννα, ανησυχεί πολύ για την συμπεριφορά της Βίκυς και της ανακοινώνει ότι θα αρχίσει άμεσα συνεδρίες με έναν ψυχίατρο! Ο Ευθυμίου στέλνει έναν δολοφόνο για να καθαρίσει τον άνθρωπο που μπήκε στο σπίτι του Μάξιμου. Η Μαρία, το μαθαίνει, ερευνά και ανακαλύπτει ότι ο άνθρωπος που πέθανε ήταν συγγενής του Γιώργου Ιωάννου!
Η είδηση της δολοφονίας του Μάρκου στο νοσοκομείο ταράζει πάρα πολύ την Ρουμπίνη που νιώθει να σφίγγει ο κλοιός γύρω της. Ταυτοχρόνως η Ιωάννα προσπαθεί να πείσει την Βίκυ πως μετά από την συμπεριφορά της τον τελευταίο καιρό πρέπει να δει επειγόντως ένα ψυχίατρο πράγμα που κάνει την Βίκυ να αντιδρά υστερικά. Η Μυρτώ κάνει μια επίσκεψη στον Σάββα που ελπίζει πως θα θέλει να είναι ξανά μαζί του, αλλά του ξεκαθαρίζει πως μετά από εκείνο που έμαθε, μόνο σαν φίλο μπορεί να τον δει. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης ζητά συγνώμη από την Ρουμπίνη γιατί είχε λάθος εικόνα για κείνην στο παρελθόν, ενώ οι γονείς της Ρουμπίνης σκοτώνονται με τους γονείς του Μάξιμου μη ξέροντας που είναι η κόρη τους και τι συμβαίνει.
Η Ρουμπίνη έχει ανακαλύψει πως ο Άρης Ευθυμίου συστήθηκε με ψεύτικο όνομα και ότι είναι διαχειριστής της εταιρείας του Γιώργου με συμφέρον να μην κληρονομήσει η Ρουμπίνη την περιουσία. Ο Μάξιμος παρά τις αντιρρήσεις της Ρουμπίνης την πηγαίνει μαζί με το μωρό στο σπίτι του όπου διανυχτερεύουν. Ταυτόχρονα η Ιωάννα κάνει μία αντιπρόταση στον Μιχαήλ να τον κάνει μέτοχο στο εργοστάσιο και εκείνος δέχεται να μείνει στην δουλειά πράγμα που προκαλεί την αντίδραση της Βίκυς. Παράλληλα η Παυλίνα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Ηρόδοτο αφού η Βίκυ φρόντισε να της πει πόσο πληγωμένος είναι από την συμπεριφορά της αλλά η συνάντηση καταλήγει σε καταστροφή με τους δύο τους τελικά να αλληλοβρίζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.