-->

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ Κυκλος 2oς- Eπ 332 333 334 335 336 -- 09/04/2015

Επ.332.: -Συγκλονισμένος θα είναι ο Ματθαίος μετά το ατύχημα της Αναστασίας στο νοσοκομείο αφού θα περνάει πάρα πολύ δύσκολες ώρες. Μια τρομερή απόφαση θα πάρει ο Ματθαίος και αυτή είναι να πάρει το μωρό της Αναστασίας σπίτι του να το φροντίζουν αλλά χωρίς να ρωτήσει τον 

Όλγα και εκείνη γίνεται έξαλλη. Η Όλγα θα είναι
αντίθετη με αυτό και έτσι θα υπάρξουν πάρα πολλές απρόβλεπτες συνέπειες για όλη την οικογένεια των Ματθαίων. Ο Χρήστος κάνει τα πάντα για να μπορέσει να σταματήσει τα σχέδια που έχει η Όλγα και την απειλή ότι θα τα πει όλα στους Ματθαίους .
Η Βασιλική έχει μάθει για τις κρυφές συναντήσεις που έχει ο Αχιλλέας με την Αλεξάνδρα για να κάνει την ψυχανάλυση του και αισθάνεται την ανάγκη να το πει στην Μελίνα γιατί αν δεν το πει θα είναι σαν να την προδίδει. Από την άλλη βλέπουμε την Αλεξάνδρα να μη σταματά ούτε λεπτό να διεκδικεί τον Αχιλλέα. Πάντως η Μελίνα θα δει ένα σημάδι από την επίμονη διεκδίκηση που κάνει η Αλεξάνδρα . 
Ο Αχιλλέας ξεκαθαρίζει ότι είναι πάρα πολύ ερωτευμένος με τηΝ Μελίνα. Επιτέλους μετά από μεγάλη προσπάθεια του Παύλου με τον Μάρκο θα βρουν στην Αθήνα τον Σήφη αλλά θα αντιδράσει πολύ παράξενα.
Mε διάφορα επιχειρήματα που έχει ο Παύλος θα μπορέσει επιτέλους να συναντηθεί με τον Σήφη. Η Αναστασία που είναι στο νοσοκομείο μαθαίνει ότι ο Ματθαίος φροντίζει το μωρό της χωρίς να ξέρει ότι είναι δικό του και τότε εκείνη νιώθει την ανάγκη να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια. Κρυφά απ όλους ο Μανωλιός θα πάει στην Κύπρο για να μπορέσει να δει πως είναι η αφεντικίνα του γιατί ανησυχεί πάρα πολύ για εκείνη. 
Ο Μάρκος παρακαλάει την Δάφνη να γυρίσει πίσω στα Χανιά αλλά εκείνη δεν θέλει. Ανάμεσα στην Μελίνα και στον Αχιλλέα θα υπάρξει μια παρεξήγηση και τότε θα ξυπνήσει η ζήλια της Μελίνας απέναντι στον Αχιλλέα τον άντρα της ζωής της και θα υπάρξει ένα άγριο ξέσπασμα. Ευτυχώς το ζευγάρι θα το ξεπεράσει αφού η Μελίνα θα σπάσει πρώτα ότι υπάρχει στο σπίτι της. Μια ξεχωριστή πρόταση γάμου θα κάνει ο Μηνάς στην Βασιλική και τότε εκείνη θα συγκινηθεί τόσο πολύ που θα του απαντήσει ότι θέλει να τον παντρευτεί. 
Ο Σήφης σκέφτεται τα λόγια που του είπε ο πατέρας του όταν συναντήθηκαν και παίρνει την μεγάλη απόφαση τελικά να γυρίσει πίσω στα Χανιά. 
Tελικά ο Σήφης θα γυρίσει πίσω στα Χανιά αλλά τα συναισθήματα που θα υπάρξουν εκεί θα είναι διαφορά και μόνο η Στεφανία θα τον δεχτεί πίσω με πολύ μεγάλη χαρά. Οι υπόλοιποι θα τον αντιμετωπίσουν με πολύ μεγάλη ψυχρότητα και η Αγγελική θα πει στην Αναστασία να τον διώξουν από το σπίτι και η Αναστασία θα συμφωνήσει μαζί της. 
Ακόμα και ο Μηνάς θα τον αντιμετωπίσει με τον ίδιο τρόπο . Η Μελίνα συνεχίζει να κάνει σκηνές ζήλιας στον Αχιλλέα και το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και ζουν μεγάλες στιγμές πάθους. Ο Αχιλλέας στην πολιορκία που του κάνει η Αλεξάνδρα ερωτικά αντιστέκεται με πάρα πολύ μεγάλη τόλμη. Τον Παύλο παρακαλάει η Λουκία να είναι πάλι μαζί γιατί μετάνιωσε γι'αυτό που έκανε αλλά εκείνος αρνείται με ένα πολύ σκληρό τρόπο. 
Μια τρομερή απόφαση πήρε ο Ματθαίος και σκέφτηκε να πάει στο σπίτι του η Αναστασία με το μωρό μετά το νοσοκομείο για να μπορέσουν να την φροντίσουν. Η Όλγα θα γίνει έξαλλη και θα πάει στο νοσοκομείο για να της πει ότι δεν είναι καλοδεχούμενη στο σπίτι των Ματθαίων. 
O Ματθαίος είναι πάρα πολύ εξοργισμένος γιατί η Όλγα έχει μια πολύ εχθρική στάση απέναντι στην Αναστασία και αυτό το γεγονός θα δημιουργήσει πολλές εντάσεις. Ο Αχιλλέας θα προσπαθήσει να αποτρέψει το γεγονός να φάνε παρέα με την Αλεξάνδρα αλλά δεν θα τα καταφέρει και έτσι ο Αχιλλέας και η Μελίνα θα φάνε παρέα με την Αλεξάνδρα στο σπίτι της Δήμητρας. 
Στην Λουκία ο Παύλος θα φερθεί υποτιμητικά και αυτή θα πληγωθεί τόσο πολύ που θα πάει στον Σήφη και θα του πει ότι εκείνος φταίει και της κατέστρεψε την ζωή της. Ο Σήφης κάνει τα πάντα για να επιβληθεί στον περίγυρο του αλλά κανείς δε θα του δώσει σημασία και τότε θα καταλάβει τα λάθη του. Τελικά η Δάφνη θα επιστρέψει από την Κύπρο στα Χανιά και θα απαιτήσει από το Μάρκο να πάρει τηλέφωνο την Ελένη και να την ταπεινώσει για να μπορέσει να ικανοποιηθεί η ίδια. 
Ο Μάρκος θα συνεννοηθεί με την Κωνσταντίνα να πάρει εκείνη τηλέφωνο για να μπορέσει να ικανοποιηθεί η Δάφνη και να λήξει αυτή η ιστορία. Ο Πάτροκλος κυριευμένος από τον έρωτά του για την Δήμητρα ανακοινώνει στο Διαμαντή ότι θέλει να αναβάλλει το γάμο του με την Άννα. Η Αλεξάνδρα θα κάνει τα πάντα και με πολλά επιχειρήματα θα μιλήσει στον Αχιλλέα για να τον αποτρέψει να πάρει την απόφαση για το θέμα της παρένθετης μητέρας. 
Σε μια πολύ τρυφερή στιγμή θα πιάσει η Όλγα τον Ματθαίο με την Αναστασία και τότε αυτή θα γίνει έξαλλη. Μετά την συνάντηση του Αχιλλέα με την Αλεξάνδρα εκείνος ένα πάρα πολύ προβληματισμένος για το θέμα της παρένθετης μητέρας. Έτσι θα πάρει την απόφαση να πει στην Δήμητρα να φύγει για λίγες μέρες και να πάει στην Αθήνα ώστε να μην γίνει η διαδικασία της παρένθετης μητέρας. 
Όμως κανένας δεν γνωρίζει ότι σε αυτό το ταξίδι θα πάει μαζί της και ο Πάτροκλος. Η Αγγελική θα κάνει μια τρομερή ανακοίνωση στον Σήφη και αυτή θα είναι ότι θα παντρευτεί τον Ανδρέα και τότε θα υπάρξει μια μεγάλη σύγκρουση μεταξύ τους γιατί θα του βάλει όρους για το παιδί. Τον Διαμαντή θα προσπαθήσει ο Πάτροκλος με διάφορα τεχνάσματα να τον πείσει για να μπορέσει να ματαιώσει το γάμο του. Το μυστικό που έχει η Κωνσταντίνα με τον Μάρκο για το τηλεφώνημα στη δασκάλα υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να αποκαλυφτεί στη Δάφνη από τον Μανωλιό. 
Η Αντιγόνη θα έχει ένα νέο φλερτ και αυτό θα το μάθει ο Νεκτάριος από τον Πάτροκλο και έτσι θα της κάνει μια πολύ μεγάλη σκηνή.Μέσα στα πανούργα σχέδια του ο Διαμαντής θα βάλει και συνεργό την Ευρυδίκη. Ο Χρήστος δεν ξέρει τι άλλο να κάνει και τότε απειλεί την Όλγα πως αν συνεχίσει τα πανούργα σχέδιά της μαζί με το Διαμαντή θα τα πει όλα στους Ματθαίους. 
Η Αναστασία νιώθει πάρα πολύ συγκινημένη με τον Ματθαίο για το ενδιαφέρον και την αγάπη που δίνει στο γιο της και έτσι αυτοί οι δύο έρχονται πάρα πολύ κοντά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας