Advertisement 1

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠ. 86 -- 02/04/2015

Περίληψη: Η Μυρτώ παραδέχεται στον Θησέα πως αυτή του την έστησε και πως από εδώ και πέρα θα γίνει η σκιά του. Η 'Ελλη σώζει τη ζωή της Βάλιας, όταν κατά τη διάρκεια της πρόβας, μια σανίδα ξεκολλάει από το σκηνικό και πέφτει στη σκηνή. 

Ο Ανδρέου παρακολουθεί τον Φίλιππο και ειδοποιεί τη Βάλια ότι είναι πια του χεριού τους. Ο Χρήστος τα 'χει βρει σκούρα με τον νέο του
πελάτη, τον Τηλέμαχο, ενώ η Μυρτώ, αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Υπουργού χωρίς να ξέρει ότι ο αντίδικος θα 'ναι ο Χρήστος. Η Βάλια εμφανίζεται στο σπίτι της 'Ελλης και δωροδοκεί τον Φίλιππο για να βγει από τη ζωή της. Εκείνος αποφασίζει να παίξει το παιχνίδι της. Στην αρχή παριστάνει τον δύσκολο, αλλά σταδιακά υποκρίνεται ότι πέφτει στην παγίδα της και παίρνει το ποσό. Η Ελένη προτείνει στον Χρηστίδη να ξαναχρησιμοποιήσουν τη Ρέα για να στήσουν παγίδα στον Ανδρέου. Η Ερμιόνη νιώθει έντονες ζαλάδες, μα δεν το λέει σε κανέναν. Ο Χρήστος συνεχίζει να ρίχνει στάχτη στα μάτια της Κλαίρης για την σχέση του με τη Μυρτώ. Ο Γιώργος εμφανίζεται στη σχολή της Λίας και την παρακαλάει να τον ακούσει. Την ίδια ώρα φτάνει και ο Θησέας και η Λία εκμεταλλεύεται την ευκαιρία για να τον κάνει να ζηλέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.