-->

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Τι είναι τελικά αυτό που λέμε Ίδρυμα Γερμανών στα Κοίλα ;

Πηγη: Νικόλαος Γκότσης
Μετά από την μεταφορά του από την Κοτρωνιά του Έβρου το 1991 , είναι εγκατεστημένο στα Κοίλα, το ΚΚΝΤ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΛΙΜΙΤΕΔ . Πρόκειται για Ίδρυμα Αλλοδαπής Εταιρίας Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα με έδρα τα Κοίλα .

Σκοπός του Ιδρύματος είναι η επανένταξη στο Κοινωνικό τους περιβάλλον ανήλικων παιδιών
από την Γερμανία με παραβατικές συμπεριφορές .

Αυτήν την στιγμή στεγάζεται σε τρία ιδιόκτητα, επισκευασμένα σπίτια και ένα ενοικιαζόμενο . Παλαιότερα τα μισθωμένα ήταν περισσότερα λόγο του μεγάλου αριθμού των παιδιών .

Αυτή την στιγμή τα παιδιά που φιλοξενούνται είναι 4 και οι εργαζόμενοι 6 . 
Μια καθηγήτρια Γερμανικών 1 Γερμανός παιδαγωγός και 4 εργαζόμενοι από την περιοχή κάτοχοι της Γερμανικής γλώσσας .
Το ημερήσιο πρόγραμμα που ακολουθούν τα παιδιά είναι το εξής :
07:00 Αφύπνιση και περπάτημα 2 χλμ 
08:00-08:30 πρωινό 
09:00 Μάθημα Γερμανικών (επειδή υπάρχει διαφορά ηλικιών κάθε παιδί κάνει μάθημα της τάξης του.
Το καλοκαίρι δίνουν εξετάσεις στην Γερμανία και έτσι δεν χάνουν το σχολείο τους) Οι υπόλοιποι όταν δεν είναι στο μάθημα, ασχολούνται με το προσωπικό στις εργασίες των χώρων.
12:15- 12:45 Φαγητό 
12:45-14:00 Μάθημα 
14:00-16:00 Ξεκούραση, ελεύθερος χρόνος 
16:00-22:00 Εργασίες της ημέρας αν υπάρχουν , αθλητισμός , ψάρεμα . Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη από τις 18:00-21:00 Γυμναστική σε γυμναστήριο των Φερών 

Μια φορά τον μήνα γίνεται επίσκεψη παιδοψυχίατρου από την Γερμανία που παρακολουθεί την πρόοδο των παιδιών και συντάσσει έκθεση για το καθένα , ενώ κατά διαστήματα γονείς των παιδιών έρχονται και τα επισκέπτονται. 

Μέχρι σήμερα από τα Κοίλα έχουν περάσει εκατοντάδες παιδιά , τα οποία και μετά την παρακολούθηση του προγράμματος επέστρεψαν στην πατρίδα τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας