Advertisement 1

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Καμμένος: Το φως της Ανάστασης είναι το φως της ελπίδας

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έφτασε στο Άλσος Στρατού με την οικογένειά του

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι και ενώ τα αρνιά και τα κοκορέτσια είχαν αρχίσει να... κατεβαίνουν από τις σούβλες με τον κόσμο να απολαμβάνει το πασχαλιάτικο τραπέζι, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος
έφτασε στο Άλσος Στρατού στο Γουδή.

Τρία λεπτά νωρίτερα είχε φτάσει στο σημείο και ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχαήλ Κωσταράκος. Στο σημείο βρίσκονταν ήδη η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά και ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος.

Ο κ. Καμμένος ήρθε μαζί με την οικογένειά του, συνομίλησε με το στρατιωτικό προσωπικό, έτυχε θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους, τσούγκρισε αυγά με τους φαντάρους και αφού έκανε μία μικρή περιοδεία κάθισε στο τραπέζι που του είχαν ετοιμάσει. 

Στο πασχαλινό μήνυμά του ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «αυτή τη χρονιά η υποδοχή του Αγίου Φωτός έχει μία ιδιαίτερη σημασία, γιατί το Φως της Ανάστασης είναι το Φως της ελπίδας. Οι Έλληνες δεν πρέπει να ξεχνούν ότι το Φως της Ανάστασης και της Ορθοδοξίας, το Φως του Ελληνισμού νίκησε πάντα το σκοτάδι και όλους εκείνους οι οποίοι ήθελαν να καθυποτάξουν είτε την Πατρίδα είτε την Ορθοδοξία. Θα νικήσει πάλι το Φως και θα φέρει την ελπίδα. Για αυτό το λόγο όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες, όλοι οι λαοί έχουμε σήμερα μία καινούργια αρχή μετά την Ανάσταση του Κυρίου, μία καινούργια αρχή που φέρνει την ελπίδα και την αισιοδοξία ακόμα και σε αυτούς που περνούν δύσκολα αυτή τη νύχτα και αύριο την ημέρα του Πάσχα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.