Advertisement 1

Κυριακή 5 Απριλίου 2015

ΜΠΡΟΥΣΚΟ: Ο Μάρκος ενώνει τη Δάφνη με τη μαμά της

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ακόμα ένα νέο πρόσωπο ετοιμάζεται να εισβάλλει στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο» και να αναστατώσει τις ζωές των ηρώων. Ο λόγος για τη Μάρθα Καραγιάννη, που θα υποδυθεί τη μητέρα της Δάφνης και τη συναντά μετά από πολλά χρόνια.Καταιγιστικές
είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», με τις εκπλήξεις και τις ανατροπές να..

πρωταγωνιστούν μέχρι το τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Σ’ αυτό βέβαια θα βοηθήσει και η εμφάνιση της Μάρθας Καραγιάννη, που ενέδωσε στη στενή πολιορκία του Ανδρέα Γεωργίου και είπε το «ναι» ώστε να υποδυθεί τη μητέρα της Δάφνης (Εβελίνα Παπούλια).Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV24, η δημοφιλής ηθοποιός ξεκίνησε τα γυρίσματα πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα και θα τη δούμε να συμμετάσχει σε αρκετά επεισόδια -τα οποία θα δούμε σε περίπου ενάμιση μήνα- αλλά και σε ένα επεισόδιο πριν από το μεγάλο φινάλε του φετινού κύκλου.

Πώς ξεκινά η ιστορία

Στον πρώτο κύκλο της σειράς, η Δάφνη είχε αναφερθεί στις σχέσεις με τη μητέρα της μετά την ανακάλυψη του παρελθόντος της από τον Μάρκο. Οπως του είχε εξομολογηθεί: «Ντρέπομαι τόσο πολύ! Θα μπορούσα να είχα κάνει την οποιαδήποτε άλλη δουλειά. Ημουν όμως 16 χρονών. Η μητέρα μου με έδιωξε από το σπίτι. Είχα μείνει τρεις μέρες νηστική. Τότε εμφανίστηκε ο πρώτος άντρας». Μάλιστα, στη συνέχεια του είχε εξηγήσει πως η μάνα της «ήταν πολύ ερωτευμένη με έναν άντρα. Αυτός έμενε μαζί μας. Δεν με είδε ποτέ σαν παιδί. Με έβλεπε σαν γυναίκα. Κάποια στιγμή δεν άντεξα άλλο και της το είπα. Εκείνη έγινε έξαλλη! Μου είπε ότι εγώ έφταιγα και πως του κουνήθηκα. Με έδιωξε από το σπίτι και απείλησε πως αν γυρίσω πίσω θα πει ότι είμαι τρελή και θα με κλείσει στο ψυχιατρείο»..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.