Advertisement 1

Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Προσλήψεις από το Φορέα Διαχείρισης του Δάσους Δαδιάς.

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς–Λευκίμης–Σουφλίου ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 2 ατόμων για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Προστασία και διατήρηση της βιοποικιλότητας Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς–Λευκίμης–Σουφλίου».

Πιο συγκεκριμένα, δύο (2) ατόμων ΔΕ Συνοδών
Επισκεπτών στο δάσος με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου έως 5 μήνες. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Απαιτούμενα προσόντα είναι: α) Πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος ειδικότητας Επιμελητής- Ξεναγός Εθνικών Δρυμών και Χώρων Αναψυχής ή Συνοδός Βουνού ή Ειδικός Δασικής Προστασίας ή αντίστοιχο πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος των παρακάτω σχολικών μονάδων : ΙΕΚ ή Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Α' ή Β' κύκλου σπουδών ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Τεχνικής Επαγγελματικής Σχολής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης ή σχολής μαθητείας του ΟΑΕΔ του Ν. 1346/1983 ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, β) Καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας, γ) Άδεια οδήγησης αυτοκινήτου τουλάχιστον B' κατηγορίας, η οποία είναι σε ισχύ.

Α) Εφόσον οι θέσεις δεν καλυφθούν από υποψηφίους με τα ανωτέρω προσόντα, Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριος τίτλος δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση της ανακοίνωσης από την ιστοσελίδα του Φορέα Διαχείρισης, www.dadia-np.gr και στην διαύγεια.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν αίτηση εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος του Δήμου Σουφλίου και του κτιρίου του Φορέα Διαχείρισης στην Δαδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:

Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς–Λευκίμης–Σουφλίου, Δαδιά, Δήμος Σουφλίου, Νομού Έβρου, Τ.Κ. 68400.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Πληροφορίες για την θέση και την ειδικότητα, τα αντίστοιχα κύρια και επικουρικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο μπορούν να αναζητούν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 2554032202 (κα Μ. Κουρδόγλου) τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.