-->

Πέμπτη, 9 Απριλίου 2015

ΜΑΥΡΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ DVD 3 : Η Εμπρού ζητάει διαζύγιο από τον Μουράτ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ


Ο ερχομός του Μουράτ από τη μια φέρνει χαρά, αλλά από την άλλη γεννά και πολλά ερωτήματα. Πού ήταν; Γιατί τόσο καιρό δεν εμφανιζόταν; Γιατί έκρυψε την αλήθεια ότι είναι ζωντανός; Η Εμπρού παίρνει την απόφαση να
χωρίσει με τον Μουράτ, ενώ εκείνος πριν το τέλος αποφασίζει να εξασφαλίσει την οικογένειά του....

Τα συναισθήματα για τον ερχομό του Μουράτ είναι ανάμεικτα. Η Εμπρού σκέφτεται: «Ο άνδρας μου που θεωρούσα πεθαμένο, ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά μου. 

Εχω τόσα ερωτήματα στο μυαλό μου, Μουράτ. Πώς μπόρεσες να μου κρύψεις για τη Ναρίν και τον Μπαράν; Πού ήσουν τόσο καιρό; Γιατί Μουράτ;». Την ίδια ώρα και η Ναρίν σκέφτεται τα δικά της: «Γιατί ήρθες Μουράτ; Για να πάρεις το γιο μου; Δεν πρόκειται να το επιτρέψω αυτό». Εκείνη τη στιγμή η Αντά τρέχει και πέφτει στην αγκαλιά του πατέρα της, ενώ ο Μπαράν πάει στο δωμάτιό του, με τη Ναρίν να τρέχει πίσω του. 

Ο Ασίμ σκέφτεται: «Ο μπαμπάς μου δεν είναι δολοφόνος». Στο μεταξύ, η Εμπρού σοκαρισμένη λέει ότι πάει να δει τον Ρουζγκιάρ και πάει στο δωμάτιό της. Δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι αντίκρισε ζωντανό τον Μουράτ. Ανοίγει κρυφά την πόρτα να δει αν πράγματι όσα έγιναν είναι αλήθεια. Η Μάγια τρέχει κι εκείνη στην αγκαλιά του Μουράτ. Αργότερα εκείνος πλησιάζει την Καντριγιέ, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και τρέμει. 

Ο Μουράτ τής φιλάει τα χέρια. Εκείνη τον χαστουκίζει και ο Μουράτ την παίρνει αγκαλιά για να ηρεμήσει. Στο μεταξύ, η Ναρίν προσπαθεί να ηρεμήσει τον Μπαράν, ο οποίος παίζει μποξ για να ξεσπάσει τα νεύρα του. Εκείνη του λέει πως ο πατέρας του είναι στην αυλή ζωντανός κι εκείνος παίζει μποξ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας