Advertisement 1

Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Διαβάστε το έγγραφο που δικαιώνει τη Ζωή στο επεισόδιο με τον αστυνομικό

Στο κενό φαίνεται πως πέφτουν οι χυδαίες και μεθοδευμένες επιθέσεις που δέχεται τις τελευταίες ημέρες η Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου από συγκεκριμένα κέντρα και μέσα ενημέρωσης, σχετικά με το επεισόδιο που είχε με αστυνομικό, όταν παρενέβη μεταξύ διαδηλωτών και δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ που εμπόδιζαν την συνέχιση της πορείας εργαζόμενων στην Υγεία και άλλων φορέων του
Δημοσίου.

Η κα Κωνσταντοπούλου, πολύ σωστά έπραξε όταν ρώτησε τον Ταξίαρχο να δώσει εξηγήσεις «από ποιον έχει πάρει εντολή;», λέγοντας ότι «η δική μου εντολή είναι η Βουλή να είναι ανοιχτή».
Η Πρόεδρος της Βουλής, ακολουθεί κατά γράμμα το νόμο και τις αρμοδιότητες της, και η παρακάτω παράγραφος νόμου του Συντάγματος, την δικαιώνει πανηγυρικά, βάζοντας «φίμωτρο» στα «παπαγαλάκια» των τελευταίων ημερών.

Όπως αναγράφεται σε νόμο του Συντάγματος, «Ο Πρόεδρος της Βουλής μεριμνά για την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της Βουλής και των χώρων της, στο όνομα της οποίας ασκεί την αστυνομική εξουσία». 
Αυτό σημαίνει, πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε κάθε δικαίωμα να τοποθετηθεί επί του θέματος και να κάνει παρατήρηση στον «μάγκα» αστυνομικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.