Advertisement 1

Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 115 -- 23/06/2015

Ο Ασίμ καταλαβαίνει το παιχνίδι του Ανδρέου με τα μηνύματα και αποφασίζει ν’αλλάξει τακτική. 
Η Έλλη δίνει ένα ακόμα αποκλειστικό στον Παύλο, με φωτογραφίες από το πάρτι. Η Μυρτώ εκπλήσσεται με την επιλογή της μάνας της και ζητάει εξηγήσεις από την Έλλη, που δεν δείχνει να συμμετέχει στην ανησυχία της.

 Ο Χρήστος εξηγεί στην Ερμιόνη ότι δεν μπορεί να μείνει άλλο στο σπίτι με την Κλαίρη και πως
ετοιμάζεται να συγκατοικήσει με τη Μυρτώ. Για κακή του τύχη, ο Λευτέρης κρυφακούει την κουβέντα τους.
Ο Χρηστίδης, που φοβάται για την ασφάλεια της Ελένης, ζητάει από τον Διοικητή να την μεταθέσει σε άλλη πόλη. Ο Πρίγκιπας παρακολουθεί την Ελένη και της ζητάει μια ακόμα ευκαιρία για να την πείσει. Η Ελένη, πολύ πιεσμένη, δέχεται να τον ακούσει για τελευταία φορά. 

Η Μυρτώ ζητάει από την Έλλη να σταματήσει τον φωτογράφο, γιατί η μάνα της ταπεινώνεται. Η Βάλια, που ακούει την κουβέντα τους, της εξηγεί πως δεν έχει κανένα δικαίωμα να επεμβαίνει στα ερωτικά της. Η Μυρτώ βρίσκει σύμμαχο στο πρόσωπο του Μάξιμου, που ανησυχεί το ίδιο μ’εκείνη για τις προθέσεις του Δημήτρη.

 Ο Πρίγκιπας ομολογεί στην Ελένη πως είναι ερωτευμένος μαζί της και πως αν κι αυτή δεν νιώθει το ίδιο, τότε καλύτερα να μην συναντηθούν ξανά. 
Η Κλαίρη αποκαλύπτει στον Θησέα πως η Μυρτώ και ο Χρήστος είναι ζευγάρι κάτω απ’τη μύτη τους. Ο Γιώργος, που τους παρακολουθεί, τους φωτογραφίζει σε διαχυτική στιγμή. 
Ο Ασίμ πλησιάζει την Ελένη, εξηγώντας της πως ξέρει όλη την αλήθεια για το παιχνίδι που παίζει.
 Η Μυρτώ μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν του Δημήτρη κι αποφασίζει να προστατέψει τη μάνα της, έτσι ο Δημήτρης περνάει στην αντεπίθεση.. Η Ερμιόνη αναγκάζεται να παραδεχτεί στον Λευτέρη την αλήθεια για τη σχέση του Χρήστου και της Μυρτώς. 
Η Λία παραγγέλνει αναβολικά μέσω ίντερνετ. Η Μυρτώ βλέπει τον Δημήτρη να βγαίνει από το δωμάτιο της Έλλης κι αρχίζει να υποψιάζεται διάφορα. 

Ο Ασίμ λέει στην Ελένη να συμμαχήσουν ενάντια στον Πρίγκιπα, με την προϋπόθεση να του βρει τη Νατάσα. Ο Λευτέρης αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Επισκέπτεται τη Βάλια και της λέει την αλήθεια για τη σχέση των παιδιών τους. 
Ο Λευτέρης ενημερώνει τη Βάλια πως ο Χρήστος και η Μυρτώ ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν και την απειλεί να βρει τρόπο να τους χωρίσουν. 
Η Μυρτώ υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στην Έλλη και τον Δημήτρη, αλλά η Έλλη τ’αρνείται όλα κι έτσι οι δύο κοπέλες τσακώνονται. 
Ο Ασίμ εξηγεί στην Ελένη το μπλέξιμο με την Νατάσα και ζητάει τη βοήθειά της για να την βρει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.