-->

Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Βίος και πολιτεία του Ανδρέα Λοβέρδου

ΙΔΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤHΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
Η περίπτωσή του αγγίζει τα όρια της ψυχοπαθολογίας. Θέλει να γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. 

Ο λόγος για τον Ανδρέα Λοβέρδο, τον αποκαλούμενο (στην πολιτική πιάτσα) και ως... Βασιλάκη Καΐλα. Θα πείτε βέβαια ότι δεν είναι ο
μόνος, εδώ κάποιοι ετοιμάζονται να προωθήσουν στην αρχηγία της ΝΔ τον Άδωνι Γεωργιάδη. Τυχαίο; Καθόλου... άλλωστε τελευταία οι δυο τους κάνουν πολύ παρέα και έχουν αναπτύξει ιδιαίτερες συμπάθειες και επαφές με τους χρεοκοπημένους εκδότες και τους εργολάβους των καναλιών.

Η περίπτωση όμως του Λοβέρδου είναι ιδιάζουσα και χρήζει ιδιαίτερης αναλύσεως.
Τα... έργα και οι ημέρες του δεν μπορούν να κρυφτούν, ούτε βεβαίως να ξεχαστούν.
Δείτε λοιπόν ποιος είναι ο κύριος που αυτή την Κυριακή ζητά την ψήφο των φίλων και των μελών του ΠΑΣΟΚ:

-Είναι ο πρώτος πολιτικός που πήγε στο υπουργείο Εργασίας προκειμένου να βάλει τις βάσεις για τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, του συνταξιοδοτικού και συνάμα να συντρίψει όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Η αλήθεια είναι ότι έκανε «χειρουργική» δουλειά υπό τις οδηγίες της τρόικας, η οποία ενθουσιάστηκε με τα κατορθώματά του και γι΄ αυτό στη συνέχεια τον μετακίνησε στο υπουργείο Υγείας προκειμένου να διαλύσει και την κοινωνική πρόνοια.

Προετοίμασε λοιπόν όλο το περιβάλλον προκειμένου στη συνέχεια να έρθει ο Άδωνις και να παραδώσει τη δημόσια Υγεία στα πολυεθνικά συμφέροντα.
Αφού ο κ. Λοβέρδος διέλυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας μετακινήθηκε και στο υπουργείο Παιδείας για να κάνει πάλι τη «βρώμικη» δουλειά της τρόικας με την προώθηση της ιδιωτικής εκπαίδευσης και των ξένων Πανεπιστημίων.

Άλλωστε προκειμένου να υπάρξει επικυριαρχία έναντι ενός κράτους, τρείς παρεμβάσεις πρέπει να γίνουν: στην εργασία, στην υγεία και στην παιδεία. Και στα τρία υπουργεία, όλως τυχαίως τοποθετήθηκε ο Λοβέρδος.

Για να συνεννοούμαστε, αυτός ο ρόλος στην πολιτική αργκό λέγεται «κασκαντέρ», ο άνθρωπος που... ντουμπλάρει τις δύσκολες σκηνές.

Όμως οι επιτυχίες του δεν σταματούν εκεί:

-Το 2012 πχ και μετά την κίνηση του τότε οικονομικού εισαγγελέα κύριου Πεπόνη να διαβιβάσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ - ώστε να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων για την αναθεώρηση το 2009 του ελλείμματος του ελληνικού κράτους προς τα πάνω - ο κ. Λοβέρδος έστειλε το δικό του μήνυμα προς τη δικαιοσύνη με ύφος που θύμιζε «Ντον Κορλεόνε»:

«Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μια χώρα στην οποία υπάρχει μακελειό... θα γίνει μακελειό».

Η δικαιοσύνη ενοχλήθηκε από το εκβιαστικό το ύφος του κ. Λοβέρδου όπως έδειξε η απάντηση του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ρούσσου Παπαδάκη «...για τις ατυχείς δηλώσεις του κ. Υπουργού Υγείας «περί μακελειού» που (υπό την κάλυψη της βουλευτικής ασυλίας) άπτεται της πρόκλησης σε τέλεση πλημμελήματος...» συμπληρώνοντας προφητικά «...Όσοι διαχρονικά ασκώντας εξουσία, μας έφθασαν σ’ αυτή την κατάσταση... δεν πρέπει να προκαλούν και δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Αποδόμησαν από την παιδεία τις ανθρώπινες αξίες την ειλικρίνεια, την καλοσύνη, την αγάπη, καλλιεργώντας τ’αντίθετα, προβάλλοντας και υπερασπίζοντας το εγώ τους αντί το εμείς (την ενότητα), αυξάνοντας την απληστία και όχι το μέτρο...».

-Το 2012 σε μια έξαρση πολιτικής ανοησίας «κατάφερε» να διαπομπεύσει οροθετικές ιερόδουλες δίνοντας στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους λες και ήταν επικηρυγμένες, με απώτερο στόχο να δείξει ότι παράγει έργο στο υπουργείο, αλλά και για να καλύψει τις απάνθρωπες περικοπές στις οποίες προχώρησε στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ασφαλισμένων.

-Μιλάμε βεβαίως για τον άνθρωπο που στις 28 Οκτωβρίου του 2014 διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση για την απουσία του από τη καθιερωμένη δοξολογία της επετείου του «ΌΧΙ».

Η ΕΔΕ τελικά βρήκε τον ένοχο που υπονόμευσε τον υπουργό: «Τελικά έγινε η ΕΔΕ, το γραφείο του δικό μου φταίει, άρα εγώ και ζητώ συγγνώμη» δήλωσε ο υπουργός επαναλαμβάνοντας προς εμπέδωση: «Η ευθύνη του γραφείου μου ανήκει σε μένα, φταίω εγώ».

Βρέθηκε λοιπόν ο ένοχος που έψαχνε ο Λοβέρδος: Ήταν ο εαυτός του, αλλά δεν του επιβλήθηκε από τον ίδιο του τον εαυτό κάποια διοικητική κύρωση.
- Την ίδια χρονιά το 2014, ωσάν άλλος Ηρακλής Πουαρό ζήτησε τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικής για να λυθεί ένα άλλο μυστήριο: το ποιος βρίσκεται πίσω από τη σελίδα στο facebook που δημοσιεύονται τα καλέσματα για τις μαθητικές κινητοποιήσεις!!!
Για τέτοιου μεγέθους πολιτικό γίγαντα μιλάμε. Ο πολιτικός λοιπόν που απείλησε τη δικαιοσύνη και την Ελλάδα με «μακελειό» για να μην προχωρήσει η δικαστική διερεύνηση της αναθεώρησης του ελλείμματος προς τα πάνω το 2009, έβαλε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να μάθει ποιοι υποκινούν τις καταλήψεις!

-Με μαύρες σελίδες στη σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου θα γραφτεί και η περίφημη πρότασή του για να καλυφθούν οι κενές θέσεις καθηγητών στα σχολειά:
Οι άποροι δάσκαλοι να καλύψουν τα εκπαιδευτικά κενά διδάσκοντας άμισθα σε περιοχές όπως η Αετοράχη και τα Μετέωρα!!!

Ούτε λίγο, ούτε πολύ ο επίδοξος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κ. Λοβέρδος ζητάει από τους ανθρώπους να κάνουν την ανάγκη φιλότιμο. Ζητάει να θεσμοθετηθεί και στα εργασιακά αυτό που επικρατεί και στην πολιτική σκηνή:Η εθελοδουλία!

Να κάνουν και οι δάσκαλοι, ότι έκανε αυτός με την τρόικα. Να είναι υποτακτικοί και εθελόδουλοι. Μόνο που ο κ. Λοβέρδος ξεχνά ότι στην πολιτική σκηνή η εθελοδουλία αμείβεται αδρά...
Όπως έγραφε με αφορμή τον εκβιασμό Λοβέρδου το 2012 και ο αντιεισαγγελέας του ΑΠ Ρούσσος Παπαδάκης : «...Όσοι διαχρονικά ασκώντας εξουσία, μας έφθασαν σ’ αυτή την κατάσταση, που οδήγησαν εκατοντάδες νέων στην ανεργία στερώντας τους το όνειρο και την ελπίδα στη ζωή, δεν πρέπει να προκαλούν και δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας. Αποδόμησαν από την παιδεία τις ανθρώπινες αξίες την ειλικρίνεια, την καλοσύνη, την αγάπη, καλλιεργώντας τ’ αντίθετα, προβάλλοντας και υπερασπίζοντας το εγώ τους αντί το εμείς (την ενότητα), αυξάνοντας την απληστία και όχι το μέτρο...».

Τα λόγια του εισαγγελέα θα μπορούσαν κάλλιστα να κοσμούν τα ψηφοδέλτια που θα πέσουν την Κυριακή στην κάλπη του ΠΑΣΟΚ για τύπους σαν τον Λοβέρδο.
Τύπους που αποδόμησαν και συνεχίζουν να αποδομούν την Παιδεία, την Υγεία, την Κοινωνία και την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Τύποι που ζουν ανάμεσα μας και έχουν καθίσει στο σβέρκο μας προκλητικά και χυδαία εκμεταλλευόμενοι την βουλευτική τους ασυλία.Read more :www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας