-->

Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015

Seni Seviyorum Adamin - Σ΄ αγαπω αντρα μου 2014

Ο Μπερκ Αταμάν είναι ένας επιτυχημένος παραγωγός και συνθέτης και έχει «βγάλει» πολλά ονόματα στη μουσική βιομηχανία.

Ως μουσικός παραγωγός έχει αφήσει πίσω της τα φωτεινά χρόνια. Ο Μπερκ κουρασμένος από το επάγγελμα, αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή του σε μια παραλιακή πόλη
στην Κύπρο και να διαγράψει τις επιπτώσεις της κρίσης.

Συγχρόνως δεν έχει είναι μια καλή σχέση όσον αφορά τα θέματα της καρδιάς Στη πόλη αυτή ζει 13 χρόνια, και η σχέση του με τους κατοίκους είναι ειρηνικές και ήσυχες. Το σπίτι του και η βάρκα του είναι τα δύο πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή του, και δεν υπάρχει καμία ανησυχία για οτιδήποτε άλλο. 

Μέχρι τη συνάντηση του με την Εζέλ ... ζώντας μαζί της την κάθε στιγμή στο έπακρο, με την ταλαντούχα Εζέλ, ο κόσμος του Μπερκ αρχίζει να φωτίζεται και να γίνεται χαρούμενος και συναρπαστικός. Υπάρχει όμως και το πνεύμα του σκότους. 

Οι άνθρωποι περισσότερο από τις ιστορίες επιτυχίας αγαπούν τις ιστορίες αναγέννησης. Να το γιατί: δίνει ελπίδα στους ανθρώπους να γράφουν για νέα ξεκινήματα και πάλι στην ζωή. Όλοι μας τρέφουμε φόβους. 
By: Turkish Series Greek Subs Videos

Μερικοί από μας θέλουν να καταφέρουν να τους διαχειριστούν, μερικοί από μας θέλουν να αφήσουν την αποτυχία στο παρελθόν κάνοντας μια νέα αρχή, μερικοί από μας θέλουν απλά να μπορούν να συνεχίσουν την ζωή τους… 

Είτε το θέμα είναι ο έρωτας, είτε η η δουλειά, είτε η θρησκεία! Όταν όλα τελειώνουν, πιστεύουμε ότι θα ξαναρχίσουν. Αυτοί που ξαναρχίζουν είναι οι ήρωές μας… Στην ζωή, όλους μας μάς αγγίζει ένας χαρακτήρας. Με τον Μπερκ μας βγαίνει αυτή η ιστορία αγάπης, πισωγυρίσματος και η αναγέννηση μιας νέας ιστορίας επιτυχίας…
Ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στα κοριτσια Απο το Turkish Series (TS-GS)-Greek subtitles στο FB

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

2018

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας

Όροι χρήσης οπτικοακουστικών μέσων στην σελιδα μας
ΕΒΡΟΣ-ΘΡΑΚΗ 2015
http://ebroradio.blogspot.gr/
Κάτοχοι Πνευματικών Δικαιωμάτων

Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ άρθρο 15 Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αφορά τα άρθρα 12,13,14 της Οδηγίας, όπου το άρθρο 14 είναι η Φιλοξενία!

Απουσία γενικής υποχρέωσης ελέγχου αναφέρεται ότι οι φορείς [πρόσωπα, ομάδες προσώπων, σύλλογοι, οργανισμοί κτλ. (θεσμοθετημένοι ή μη) που αναπτύσσουν κοινωνικές, πολιτικές, πολιτιστικές, κ.λπ. δραστηριότητες] δεν έχουν γενική υποχρέωση ελέγχου των πληροφοριών που μεταδίδουν ή αποθηκεύουν ούτε γενική υποχρέωση δραστήριας αναζήτησης γεγονότων ή περιστάσεων που δείχνουν ότι πρόκειται για παράνομες δραστηριότητες. Η νομοθεσία λαμβάνοντας υπόψη την εντελώς διαφορετική φύση του συμμετοχικού διαδικτύου από αυτή των παραδοσιακών μέσων, έχει απαλλάξει τους υπεύθυνους των διαδικτυακών τόπων από την υποχρέωση προληπτικού (που πραγματοποιείται, που εφαρμόζεται για να αποτρέψει, να εμποδίσει την εμφάνιση, την εκδήλωση διάφορων καταστάσεων) ελέγχου του περιεχομένου. Διότι ο νόμος δέχεται ότι προληπτικά δεν μπορεί να τα εποπτεύει διαρκώς (το moderation είναι επιλογή κι όχι υποχρέωση). Το αντιστάθμισμα είναι βέβαια ότι τους επιβάλλει να λειτουργούν με μεγάλη αμεσότητα (όπως επιβάλλεται από τη φύση του Διαδικτύου) όταν έχουν ενημερωθεί ότι υπάρχει παράνομο υλικό, στο πλαίσιο της υποχρέωσης τους για κατασταλτικό έλεγχο. Μπορεί να μην έχει δηλαδή προληπτική ευθύνη έχει όμως υποχρέωση μόλις μάθει ότι κάτι είναι παράνομο, να το αφαιρέσει. Κι αυτή την ενημέρωση, θα την έχει μετά από σχετικό αίτημα του θιγόμενου!

Κανένα από τα αρχεία που εικονίζονται εδώ δεν φιλοξενούνται πραγματικά σε αυτόν τον site.

Οι ιδιοκτήτες και δημιουργοί αυτής της ιστοσελίδας δεν είναι υπεύθυνοι για τη χρήση των αναφορών και των πληροφοριών που παρέχονται σε αυτή την ιστοσελίδα. Σε αυτή την ιστοσελίδα, παρέχονται μόνο συνδέσμοι απο άλλους πόρους. Όλες οι πληροφορίες και οι συνδέσεις παρέχονται αποκλειστικά για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνο.

Αν είστε οι πνευματικοί δικαιούχοι του υλικού που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα και δεν θέλετε να εξαπλωθεί, θα είμαστε ευτυχείς να σας βοηθήσουμε με την αφαίρεση των κατάλληλων διασυνδέσεων.

Αυτό προϋποθέτει να μας στείλετε ένα μήνυμα, το οποίο θα αναφέρει ακόλουθες πληροφορίες:

1. Αποδεικτικά στοιχεία οτι το υλικό σας προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα:
- Σαρωμένο έγγραφο με σφραγίδα
- E-mail από τον επίσημο ιδιοκτήτη της εταιρείας
- Άλλα στοιχεία επικοινωνίας, που θα μας επιτρέπει να σας ταυτοποιήσουμε ως ιδιοκτήτη του υλικού αυτού.

2. Το κείμενο που επιθυμείτε να τοποθετήσετε, συνοδεύεται από ένα αφαιρούμενο μέσο.

Σε αυτό, μπορείτε να καθορίσετε πού και υπό ποιες προϋποθέσεις είναι δυνατόν να συλλεχθούν πληροφορίες, συνδέσεις με το οποίο έχουν αφαιρεθεί, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν από εσάς όλες τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν σχετικά με αυτό το υλικό.

3. Απευθείας συνδέσεις με τις σελίδες που περιέχουν αναφορές σε δεδομένα που πρέπει να αφαιρεθούν.
(μορφης : http://ebroradio.blogspot.gr/2015/02/25_8.html)

Στη συνέχεια, μέσα σε 48 ώρες, το υλικό θα αφαιρεθεί και δεν θα είναι εφικτή η πρόσβαση στον δικτυακό τόπο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail επικοινωνίας - info105.8@gmail.com
Εναλλακτικά επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 00306998062030

Γίνε κι εσύ μέλος της ιστοσελιδας μας