Advertisement 1

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Kocan Kadar Konuş - Αν δεν εχεις συζηγο συλληπητηρια

Η ταινία «Kocan Kadar Konuş»  μας μιλά για τον προγραμματισμό που κάνουν οι γυναίκες, από πολύ νεαρή ακόμη ηλικία, σε αυτή την χώρα για να βρουν σύζυγο. 

Ανάμεσα σε αυτές τις γυναίκες βρίσκεται και η 30χρονη Efsun (Ezgi Mola), που ψάχνει τον πραγματικό έρωτα, την αγάπη, την τιμιότητα, αλλά δεν υποκρίνεται σαν τα άλλα κορίτσια, δεν το ρίχνει στα ταξίδια, δεν ξέρει να παίζει το παιχνίδι με τους άντρες στα δάχτυλα. 

Γι’ αυτό κι ως αυτή την ηλικία δεν έχει βρεθεί ποτέ σε μία κανονική σχέση. Όταν λοιπόν η Efsun γράφει ένα βιβλίο για την
θηλυκότητα, η οικογένειά της στην Σμύρνη αποφασίζει να διδάξει την έννοια αυτή – της θηλυκότητας – στην ίδια.

By : Turkish Series Greek Subs Videos
Επιτέλους η Efsun εμπιστεύεται τον εαυτό της στα κορίτσια της Τουρκίας. Και ενώ η οικογένεια ετοιμάζεται να ανανεωθεί από την κορυφή ως τα νύχια για να βοηθήσει Efsun στην ανανέωσή της, εμφανίζεται μπροστά της ο Sinan (Murat Yıldırım), ο έρωτας των λυκειακών της χρόνων, που ποτέ δεν ξέχασε.

Τα ζευγαράκι του Λυκείου.Η ταινία ‘ Kocan Kadar Konuş’ που έκανε πρεμιέρα στις 20 Μαρτίου του 2015 , έβαλε την Ezgi Mole και τον Murat Yildirim να πάνε πίσω στο χρόνο και να επιστρέψουν στην εποχή που ήταν στο Λύκειο. Η Efsun (Ezgi Mole) που έχει πατήσει τα τριάντα και μέχρι τώρα δεν είχε ποτέ της καμία σοβαρή σχέση με κάποιον από το αντίθετο φύλο, συναντάει τυχαία τον έρωτά της από τα χρόνια του Λυκείου. 

Τα μέλη της οικογένειάς της της δίνουν συμβουλές πώς να τον πείσει να την παντρευτεί και καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια, βλέπουμε το δίδυμο να φοράει για άλλη μια φορά τις σχολικές του ποδιές. Αυτό που επίσης είναι άξιο προσοχής είναι οι αναδρομές στο παρελθόν όπου η Efsun (Ezgi Mole) εμφανίζεται με αφέλειες στα μαλλιά και γυαλιά με μεγάλο σκελετό.

Η ταινία ‘ Kocan Kadar Konuş’ είναι μια διασκευή του ομότιτλου best-seller μυθιστορήματος της Şebnem Burcuoğlu "Αν έχεις σύζυγο, όλα καλά, αν όχι, τα συλλυπητήριά μου!" με πολύ γνωστούς ηθοποιούς να απαρτίζουν το καστ της ταινίας, από το χώρο του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. Μερικοί απ’ αυτούς είναι: η Nevra Serezlı , η Gülenay Kalkan, η Ebru Cündübeyoğlu, η Begüm Öner, η Eda Ece,η Gül Arıcı, ο Muhammet Uzuner,ο İsmail İncekara , ο Cem Kılıç , ο Enis Arıkan,ο Bora Akkas, η Romina Özipekçi και η Şebnem Sönmez. 

Αυτοί οι πολύ γραφικοί χαρακτήρες που είναι τα μέλη της οικογενείας, φίλοι και γείτονες, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτήν την περιπέτεια με ένα και μόνο απώτερο σκοπό : Να βρουν έναν σύζυγο για την Efsun. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.