Advertisement 1

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

4χρονη αντί για καραμέλες μοίραζε στα παιδιά του σχολείου... σακουλάκια με ηρωίνη!

Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία του Ντέλαγουερ στις ΗΠΑ όταν διαπιστώθηκε πως ένα τετράχρονο κορίτσι μοίραζε στους συμμαθητές της στο νηπιαγωγείο σακουλάκια με ηρωίνη νομίζοντας πως επρόκειτο για κάποιου είδους γλυκό.


Η 4χρονη μετέφερε τα ναρκωτικά στον παιδικό
σταθμό Χίκορι Τρι, στην πόλη Σέλμπιβιλ εν αγνοία της, μέσα σε ένα σακίδιο που της έδωσε η μητέρα της την τελευταία στιγμή, όταν είδε ότι το δικό της είχε καταστραφεί κατά τη διάρκεια της νύχτας από τον σκύλο της οικογένειας. Κάποια στιγμή οι νηπιαγωγοί κατάλαβαν ότι πολλά από τα μικρά παιδιά είχαν στην κατοχή τους σακουλάκια με μια λευκή σκόνη κάτι που τους προκάλεσε ανησυχία με αποτέλεσμα να καλέσουν την αστυνομία. Από τις εργαστηριακές αναλύσεις διαπιστώθηκε πως τα σακουλάκια περιείχαν ηρωίνη.

Αν και τα παιδιά δεν πρόλαβαν να ανοίξουν τα σακουλάκια ορισμένα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους, όμως όλα επέστρεψαν στα σπίτια τους αφού υποβλήθηκαν σε εξετάσεις. Συνολικά μέσα στο σακίδιο υπήρχαν 249 σακουλάκια, συνολικού βάρους 3.735 γραμμαρίων.

Ταλ, κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Τα τρία παιδιά της, ηλικίας 11, 9 και 4 ετών, ανατέθηκαν σε συγγενικό της πρόσωπο και εκδόθηκε εντολή να μην έχουν καμία επαφή μαζί της. Η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη αφού κατέβαλε εγγύηση 6.000 δολαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.