Advertisement 1

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Όμικρον Θετικό Επεισόδιο 56 57 58 59 -- 26/12/2014

ΕΠ.56: Οι υποψίες ότι η Μαρίνα διατηρούσε στο παρελθόν παράνομο δεσμό με τον Δημήτρη φτάνουν τον Κώστα στα άκρα, και με σύμμαχο του τη Σοφία ,φέρνουν σε ακόμα πιο δύσκολη θέση τη Μαρίνα .

Το σχέδιο του Αλέξη, για να έρθει σε επαφή με τον Δημήτρη ,φαίνεται να έχει αποτύχει ,τη στιγμή που η αγωνία της Άννας για την απαγωγή
του Κωνσταντίνου όλο και μεγαλώνει .

Ο Δημήτρης ζητεί τη βοήθεια της Μάρθας για να φύγει άμεσα από την Κύπρο και είναι σίγουρος πως αυτή τη φορά θα τα καταφέρει .

Η συνάντηση τους όμως αυτή θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκούσε ο Δημήτρης
ΕΠ.57: Ο Αλέξης αποφασίζει να επιστρέψει στην Ύδρα με σκοπό να μιλήσει στη μητέρα του για τις υποψίες που έχει για τον Δημήτρη ,τη στιγμή που η Ελένη προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κρατήσει μακριά από την Ελπίδα 

Ο Κώστας και ο Γιώργος μάταια προσπαθούν να εντοπίσουν τον Δημήτρη ,ενώ ένα τηλεφώνημα θα ρίξει φως στο μυστήριο της απαγωγής του μικρού Κωνσταντίνου .

Η συνάντηση της Μάρθας με τον Δημήτρη θα φέρει στην επιφάνεια όλη την αλήθεια από το παρελθόν .
Πως θα αντιδράσει άραγε η Μάρθα μόλις μάθει για τον παράνομο δεσμό που διατηρούσε ο Δημήτρης με την Μαρίνα πριν από 27 χρόνια ; 

Θα τον παραδώσει στην αστυνομία ή θα την πείσει ο Δημήτρης να τον βοηθήσει να φύγει από την Κύπρο ;
ΕΠ.58: Η Σοφία ,σίγουρη πια ότι η Μαρίνα και ο Δημήτρης είχαν ερωτική σχέση στο παρελθόν ,ζητά από τον Κώστα να την διώξει από το σπίτι .

Η Ελένη εξακολουθεί να κρατεί όμηρο της την Ελπίδα ,τη στιγμή που ο Δημήτρης βρίσκεται ακόμη στην Κύπρο και προσπαθεί να ξεφύγει από την αστυνομία .

Η Άννα μαθαίνει όλη την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την απαγωγή του Κωνσταντίνου ,ενώ η Σοφία θα βρεθεί αντιμέτωπη με δυσάρεστες εξελίξεις αφού ο ασθενής ,που έγινε το ιατρικό λάθος ,έχει πεθάνει .

Η Μαρίνα και ο Αλέξης θα βρεθούν πολύ κοντά ,ενώ ο Δημήτρης βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μάρθας .

Πως θα αντιδράσει η Νεφέλη όταν αναληφθεί πως η μητέρα της τον κρύβει στο σπίτι τους ?
ΕΠ.59: Η Σοφία θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση και θα προσπαθήσει να πείσει τον Αντρέα ότι δεν ευθύνεται αυτή για το ιατρικό λάθος και κατά συνέπεια για το θάνατο του ασθενή .

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη Νεφέλη και θα αναγκαστεί να της μιλήσει για το σχέδιο που καταστρώνει για να εκδικηθεί τη Μάρθα .

Ο Αλέξης ακούει τη Μαρίνα να εξομολογείται στη Σκεύη το λόγο που την ανάγκασε να δώσει το μωρό στον Δημήτρη και σοκάρεται . 

Ο Κώστας προσπαθεί με κάθε τρόπο να εντοπίσει τον Δημήτρη ,τη στιγμή που ο Δημήτρης έχει επιστρέψει στην Ύδρα και αναλαμβάνει δράση για να προστατέψει όλα του τα μυστικά από την Ελπίδα .

Θα καταφέρει η Ελπίδα να ξεφύγει από τα χέρια του ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Advertisement 4

Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.


Πατήστε στο Donate και αποστείλετε τη δωρεά σας.





Κανοντας μια δωρεά συνεισφέρεις και εσυ στην προσπάθεια μας,
να συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις
υπηρεσίες μας.